WATERPOLO

Manresa designarà el nou campió de la Copa Catalunya

L'Atlètic Barceloneta i el CN Sabadell perllongaran el seu pols per l'hegemonia estatal en la final de la competició catalana a les piscines Manel Estiarte Duocastella

L'Atlètic Barceloneta es va adjudicar la Supercopa d'Espanya contra el Sabadell

L'Atlètic Barceloneta es va adjudicar la Supercopa d'Espanya contra el Sabadell / ATLÈTIC BARCELONETA

Redacció

Campions del món de waterpolo amb la selecció espanyola com Felipe Perrone, Bernat Sanahuja, Blai Mallarach i els porters Eduardo Lorrio i Unai Aguirre competiran el dimecres 25 d'octubre a Manresa en la jornada decisiva de la Copa Catalunya. Les piscines Manel Estiarte i Duocastella seran l'escenari del partit pel bronze entre el CN Sant Andreu i el CN Barcelona (18.30 h) i de la final de la competició entre l'Atlètic Barceloneta i l'Astrapool CN Sabadell (20 h), aquest darrer un duel d'alt voltatge entre dues de les millors esquadres del panorama continental.

Els equips de l'At. Barcelona i el CN Sabadell es van enfrontar dies enrere en la final de la Supercopa d'Espanya amb clara victòria pels barcelonins per 10-5. El conjunt que entrena Elvis Fatovic lidera la lliga estatal després de cinc jornades amb el mateix balanç, però millor average, que el CN Sabadell. Ambdós, juntament amb el CN Terrassa, estan imbatuts i arriben a la final de Manresa després de signar un magnífic inici a la Lliga de Campions, amb tres triomfs en les tres primeres jornades.