TRIAL

Toni Bou obté la 34a corona mundial

El pilot de Piera guanya a Madrid i conquereix el 17è títol d'X-Trial (indoor), el mateix número de triomfs que ha conquerit a l'aire lliure

Toni Bou llueix el trofeu que l'acredita vencedor a Madrid i campió del món

Toni Bou llueix el trofeu que l'acredita vencedor a Madrid i campió del món / REPSOL HONDA

Redacció

El pilot de Piera Toni Bou, de l'equip Repsol Honda, s'ha proclamat aquest nit campió del món sota sostre per 17a vegada, el mateix número de títols que ostenta a l'aire lliure. Imposant-se en la prova celebrada a Madrid, l'anoienc ha sumat el seu 34è títol mundial.

Bou ha arribat a la final amb una bona actuació i amb tot a favor per proclamar-se novament campió de la modalitat X-Trial. En la ronda decisiva, el de Piera ha penalitzat 8 punts amb la seva Montesa i ha guanyat la prova per un marge petit però suficient. El seu company a Repsol Honda, Gabriel Marcelli, ha acabat amb 10 punts, mentre que el britànic Toby Martin (Montesa) n'ha fet 17.

En el Mundial d'enguany, Bou ha obtingut cinc victòries i un segon lloc. Un bagatge gairebé perfecte que li permet sumar el 17è títol consecutiu. A més, Bou també ha conquerit al llarg de la seva trajectòria 18 vegades el Trial de les Nacions. En X-Trial, ha disputat 105 proves, aconseguint 77 victòries i 92 podis.