Hoquei patins

L'Igualada Rigat acaba amb un triomf honorífic la seva participació a la Champions (3-1)

Els arlequinats derroten el Diessbach suís en un partit sense res en joc i ara accediran als vuitens de la WS Europe Cup, la segona competició continental

Uri Llenas, autor del primer gol de l'Igualada contra el Diessbach

Uri Llenas, autor del primer gol de l'Igualada contra el Diessbach / Arxiu/Mireia Arso

Redacció. Igualada

L'Igualada Rigat vola aquest vespre de retorn a casa després de quedar tercer en la segona ronda prèvia de la Lliga de Campions, que ha jugat des de divendres a Itàlia. Els arlequinats ja sabien des de dissabte que no accedirien a la fase de grups, però han tancat la seva participació en la màxima competició europea amb una victòria honrosa per 3-1 contra el Diessbach suís, la qual cosa el deixa tercer d'aquesta ronda. Per als anoiencs no s'acaba la participació europea, ja que ara entraran directament en els vuitens de final de la World Skate Europe Cup, la segona competició continental.

En el duel davant dels helvètics, Uri Llenas va obrir el marcador força aviat, però en el minut següent va empatar Xavier Solera, jugador català amb experiència a lligues centreeuropees com la francesa o la suïssa. Abans del descans, Biel Llanes va avançar el conjunt de Marc Muntané i, a l'inici de la represa, Nil Cervera va posar dos gols de diferència que ja no van poder ser remuntats.

La fase que s'ha jugat a Forte dei Marmi ha estat guanyada per l'Oliveirense portuguès, que s'ha imposat a l'equip amfitrió per 3-1. Tots dos passen a la Champions. També s'hi han classificat el Finques Prat Lleida, el Reus Deportiu i el Calafell. En canvi, el Noia Freixenet ha quedat eliminat a mans del Tomar i del Valongo portuguesos.

IGUALADA RIGAT: Torrents, Cervera, Llenas, Tety Vives, Marc Carol -equip inicial- Llanes, Bosc, Rouzé i Oriol Carol

RHC DIESSBACH: Klöti, Wyss, Solera, Yannic Dysli, Schmid -equip inicial- Rui Lorenzo, Cyan Dysli, Kissling i Baumann 

ÀRBITRES: Pinto i Ferrari

GOLS: 1-0 Llenas min 5, 1-1 Solera min 6, 2-1 Llanes min 21, 3-1 Cervera min 31