Poliesportiu

L'escaladora anoienca Geila Macià rep el premi Valors revelació del diari Sport

L'entrenador del Girona, Míchel, ha estat el mereixedor del guardó principal de la gala organitzada per Prensa Ibérica

Redacció. Manresa

La jove escaladora de Sant Martí de Tous Geila Macià ha estat guardonada amb el premi Valors Revelació 2023, dins de la gala Valors del diari Sport, de Prensa Ibérica. Macià va ser guanyadora de la Copa d'Europa i del campionat continental tant de bloc com de dificultat. A més, en el Mundial va ser subcampiona en la primera de les dues categories i tercera en l'altra.

A l'hora de rebre el premi, de mans del director general comercial de Prensa Ibérica, Juan Pedro Díaz, l'ha agraït "a tota la gent que m'ha donat suport en aquest procés, a la gent d'Indoorwall Gym i a la meva família, que hi ha estat sempre i m'ha ajudat en tots els moments difícils. Ha estat un any dur però increïble, perquè hem viscut experiències i emocions, victòries i derrotes, però del que més he gaudit ha estat d'aprendre de les errades, que m'han permès arribar tan lluny. L'escalada és la meva vida i gaudir-la amb la gent que estimo és un privilegi".

A part d'ella, ha destacat el premi principal Valors, destinat a l'entrenador del Girona, Míchel, que ha agraït el fet que "més que a una trajectòria esportiva és a una manera de ser i de fer les coses. Parlo molt als meus jugadors de cultura esportiva".

La resta de premis han estat per a Dani Olmo (solidari), La Masia del Barça (formació), la selecció espanyola de gimnàstica rítmica (equip), Paloma del Río i Christian Garcia (periodisme), Iris Tió (projecció), Gisela Pulido (superació), Lydia Valentín (llegenda), Demetrio Carceller (talent esportiu) i Álvaro Martín i María Pérez (extraordinari).