Futbol sala/Segona B

El Covisa es vol revenjar del Cerdanyola, el botxí a la Copa

Els manresans volen seguir posant pressió al líder davant d'un adversari al qual ha penalitzat l'alt nombre d'empats aconseguits

Els partits entre el Cerdanyola i el Covisa s'estan convertint en clàssics

Els partits entre el Cerdanyola i el Covisa s'estan convertint en clàssics / Àlex Guerrero

Redacció

El Covisa Manresa visita aquest dissabte a la tarda (18.15 hores) un escenari prou conegut. El Parc Esportiu Municipal Guiera de Cerdanyola ha estat força sovintejat pels bagencs darrerament. A final de la temporada passada hi va rebre un 5-1 que el va obligar a una remuntada èpica per passar a la segona ronda de la fase d'ascens. I al principi d'aquesta, hi va perdre per penals en la segona ronda de la Copa, amb la qual cosa va quedar eliminat. Els jugadors de Paco Cachinero, còmodament instal·lats en la segona posició de la classificació del grup 3 de Segona B, esperen fer canviar aquest dissabte les tornes i superar el conjunt verd.

Tot i la baixa classificació dels vallesans, que són sisens per la cua a tretze punts del seu rival, el partit on es preveu fàcil. De fet, el Cerdanyola és l'equip amb més empats de la categoria, un total de quatre (els mateixos que l'Escola Pia Sabadell), i això l'ha castigat bastant.

De fet, acumula set jornades sense conèixer una victòria que no aconsegueix des de la segona jornada de lliga, després d'haver vençut de manera consecutiva el Montsant i l'Almonacid, dos rivals de la zona baixa. Al Guiera hi ha perdut contra el Mataró i ha igualat amb l'Hospitalet Bellsport i l'Escola Pia. Aquesta setmana ha tingut partit, ja que ha quedat eliminat de la Copa després de caure contra l'Alzira. Abans n'havia fet fora el Playas de Castelló.

Pel que fa al Covisa, sembla que té tots els jugadors a punt. Els manresans es mantenen imbatuts i són els màxims golejadors del seu grup, amb 59 anotacions. Es manté a quatre punts del líder, l'Sporting La Nucía, que viatja a la pista de l'Hospitalet Bellsport amb la intenció de mantenir la seva marxa immaculada de nou victòries en nou partits. Per darrere, el Natació Sabadell, que juga a la pista més que assequible del Calvià, i el Mataró, que tampoc no sembla que hagi de tenir gaires problemes davant del València, segueixen els blanc-i-vermells a cinc punts.