Bàsquet/Super Copa masculina

L'Esparreguera persegueix el lideratge durant tot el partit però el JAC Sants se li escapa (78-81)

L'equip de Norberto Guerra veu com es talla la ratxa victoriosa contra un rival directe que sap resistir la pressió fins al final

Redacció. Esparreguera

El Tenea CB Esparreguera va deixar passar l'oportunitat de situar-se líder en solitari de la Super Copa en caure a casa contra un dels dos rivals amb els quals anava empatat a victòries (78-81). El conjunt de Norberto Guerra, que havia encadenat set victòries consecutives des que va perdre en l'estrena de la lliga, queda empatat ara amb el Bàsquet Manresa B, que també va ser derrotat, i a un triomf d'un JAC Sants que va dur sempre la davantera i que va saber superar la pressió al final.

De fet, l'Esparreguera sí que va manar en el primer període, amb un avantatge que va arribar a ser de cinc punts (23-18), després d'un triple de Xavier Rosàs. Però un parcial final contrari de 0-7, sobretot de la mà de Marc Mestres, ja va ser l'avantsala del que acabaria passant.

I això va ser un partit de curtes rendes per als visitants, que sí que van arribar a ser de nou punts en el segon pèríode (26-35) però que van ser immediatament resoltes pels locals. Això sí, l'Esparreguera, que es va arribar a posar a dos punts just abans del descans (40-42) no es va poder avançar mai.

En la segona meitat va passar el mateix. El JAC Sants es va arribar a escapar per vuit punts, però no era mai una distància que permetés pensar que el partit estava trencat. Així, ja en el tram final, un triple d'Albert Barquets va fer il·lusionar tot el pavelló a menys de dos minuts per al final (72-71). Però dos encerts des de la distància seguits, dels visitants Mestres i Assalit, van ser una punyalada de la qual els locals ja no es van poder refer.