La Samarreta Asfe Sant Fruitós guanya a Sabadell amb un triple impressionant

Miquel Moliner anota en l’últim segon des de la seva pista i permet al seu equip assolir la cinquena victòria a Segona Catalana

La Samarreta Asfe Sant Fruitós guanya a Sabadell amb un triple impressionant

Arxiu Particular

Redacció

Cada cap de setmana hi ha centenars de partits de tots els esports i alguns d’ells ofereixen imatges difícils de repetir. La Samarreta Asfe, equip de bàsquet del grup 4 de Segona Catalana, n’ha protagonitzat un.

En el duel que l’enfrontava al Bàsquet Pia Sabadell corresponent a la novena jornada, el conjunt vallesà tenia l’ocasió de guanyar el partit. Amb empat a 65, Adrià Mirada intenta un segon tir lliure que hauria donat mig triomf a la seva formació.

Però el jugador local falla. La pròrroga sembla segura quan David López captura el rebot i cedeix la bola a Miquel Moliner, qui avançar unes passes i des de la seva pista llança buscant el miracle. I aquest arriba. La pilota entra neta, el jugador local que ha fallat el tir lliure s’agenolla a terra i La Samarreta Asfe celebra un triomf per 65-68 que el deixa setè, amb un balanç positiu de 5 victòries i 4 derrotes.