FUTBOL/PRIMERA CATALANA

La UD San Mauro juga amb personalitat a Montcada però cedeix el lideratge (2-1)

La manca d’encert rematador va impedir els montbuiencs puntuar al feu del tercer classificat tot i adaptar-se a les reduïdes dimensions del terreny de joc i neutralitzar l’avantatge inicial dels locals

Hicham Karrouch s'ha consolidat com el lateral esquerre titular del conjunt de Santa Margarida de Montbui / ARXIU/MIREIA ARSO

El caràcter competitiu i l’assumpció de la iniciativa ofensiva que va mostrar la UD San Mauro al difícil terreny de joc del fins dissabte tercer classificat, la UD San Juan Atlético de Montcada, no van anar acompanyades de la precisió en la rematada necessària per vèncer al camp de l’equip revelació del grup 2n de la Primera Catalana. La formació de Santa Maragarida de Montbui va caure per un marcador mínim (2 a 1) i cedeix el lideratge al FC Martinenc i al conjunt montcadenc (24 punts). A hores d’ara, els mauristes són tercers a només un punt dels colíders (23).

Les reduïdes dimensions del Municipal de Can Sant Joan i l’abséncia per sanció del mig centre Marc Enríquez van incitar el tècnic de la UD San Mauro a modificar l’estructura de l’equip anoienc (4-1-4-1). El ple de gom a gom que hi havia a les grades no va impedir els montbuiencs assumir la possessió de la pilota des dels primers minuts de joc. Els amfitrions van optar per imposar la fortalesa de la defensa liderada per l’exjugador del CE Manresa Juan Pablo Amantini i per atacar mitjançant serveis en profunditat envers la posició dels seus dos destres davanters, Afredo Froy Villanueva i l’exjugador de la UE Atlètica Gramenet, UE Cornellà i AE Prat (Segona Divisió B) Óscar Muñoz.

El refús d’un servei de banda favorable a la UD San Juan Atlético va habilitar Galderic Hugué per etzibar una canonada des de la frontal de l’àrea que, després de passar entre un munt de jugadors, va sorprendre Caleb Martínez (min 12). L’adversitat va esperonar els mauristes i, vuit minuts després, Adrià Caballé va reequilibrar el marcador en transformar un servei de falta directa (min 20). L’autor del gol de l’empat i Franco van tenir dues ocasions per donar avantatge al seu equip que no van fructificar i, tres minuts abans del descans, una acció de murrieria dels amfitrions (min 42) va propiciar el gol del veterà Óscar Muñoz (2 a 1).

La UD San Mauro va monopolitzar la possessió de la pilota durant el segon període davant una UD San Juan Atlético que va optar per parapetar-se a la seva parcel·la defensiva. Malauradament, Franco i el golejador Èric Compte Copoví Copo van malbaratar les millors ocasions dels montbuiencs per sumar un punt a Montcada i Reixac.

LA FITXA TÈCNICA.

UD SAN JUAN ATLÉTICO. David Pérez, Arnau Pou, Èric Pérez, Mustapha Mouhou (Cristian Delgado min 86), Rafael José González, Óscar Muñoz, Omar Balde, Juan Pablo Amantini, Alfredo Froy Villanueva (Hugo Ruiz min 63), Daniel Hernández i Galderic Hugué (Marc Montejo min 75).

UD SAN MAURO (Sistema de joc: 4-1-4-1). Caleb Martínez; Javi García, Albert Masegosa, Jon Lobo, Hicham Karrouch; Bernat Benito; Franco Nantez, Adrià Caballé (Álex Rivero min 75), Otger Sastre (Arnau Puentes min 89), Ferran Puche (Dani Vargas min 46); i Èric Compte Copoví Copo.

ÀRBITRE. Samuel Gutiérrez Galera (Delegació de Lleida), auxiliat per Sergi Sánchez Esteve i Aleix Quintana Batllori. Va amonestar els locals Daniel Hernández (min 45), Arnau Pou (min 89), Hugo Ruiz (min 89) i Juan Pablo Amantini (min 89) i el visitant Dani Vargas (min 47).

GOLS. 1-0 Galderic Hugué min 12, 1-1 Adrià Caballé min 20 i 2-1 Óscar Muñoz min 42.