El Navàs B venç per la mínima la Balconada (2-3)

Tres gols abans de l'hora de joc permeten endur-se els tres punts als navassencs malgrat la reacció insuficient dels manresans

Lluc Grandia

El Navàs B va vèncer al camp de la Balconada (2-3) en un partit on els navassencs van dominar tota la primera meitat, mentre que els manresans van tenir el domini de la segona. Així i tot, els gols dels visitants van servir per fer insuficient la remuntada local. Amb aquest resultat, l'equip de Rubén Navarro puja una posició i és novè, nou punts per sobre del descens. Els locals són tretzens, marcant el tall de la permanència, dos punts per sobre del Calaf.

En la primera meitat, el filial navassenc va voler imposar la seva qualitat en un camp difícil per les seves dimensions i per la nombrosa afició manresana, i va aconseguir dominar a l'equip manresà. Al minut 29, Kilian Alonso centrava una pilota al punt de penal i Adri Charneco va aconseguir enviar la pilota al fons de la xarxa. Només deu minuts després, Alonso marcava el segon amb un xut potent.

Nou minuts després de començar la segona part, de nou Alonso tornava a marcar, amb un xut espectacular des de gairebé el mig del camp, i completava la seva gran actuació personal. Però els manresans, que estaven empesos pel públic local, van creure amb la remuntada i, aprofitant un error en la sortida de pilota groc-i-negra, van marcar l'1-3 que donava esperances, obra d'Aitor Mercadal. A partir d'aquí, el Navàs B no trobava la manera de sortir i els manresans tenien la possessió i les ocasions. Al minut 61, Pol Sánchez feia el 2-3 i donava esperances a l'afició local. Els trenta minuts restants, més els nou d'afegit, van ser un atac constant dels manresans, però el gol es va resistir, amb dos xuts al pal i diverses accions de mèrit del porter visitant Pol Bach. Finalment, els tres punts van volar de la Balconada en direcció Navàs.

BALCONADA: Fernandez, Enrici, Martín, Mercadal, Martínez (Argudo 62’), Sanchez, Raji (Cabrera 62’), Castillo, Cabrera (Sabariego 45’), Kambi (Torres 31’) i Ben Omar.

NAVÀS B: P. Bach, Castellà, Sunyer, Sanchez (Zeriouhi 62’), Alonso, Vila, Pla, Granados, Charneco (Bertran 57’ (Costa 90’)), A. Bach i Lopez.

GOLS: 0-1 Charneco min 29, 0-2 Alonso min 39, 0-3 Alonso mi 51, 1-3 Mercadal min 53, 2-3 Sanchez min 61.

ÀRBITRE: Mohamed el Ouardi. Va amonestar els locals Sanchez, Martin i Torres i els visitants Granados, Sanchez i Vila.