Futbol/Youth League

El Barça juvenil paga la factura del Mundial i perd el lideratge contra el Porto (0-4)

Sever correctiu portuguès davant d'un equip amb set internacionals, entre els quals el balsarenyenc Quim Junyent i el berguedà Marc Bernal, acabats de tornar d'Indonèsia

El berguedà Marc Bernal ha estavellat una rematada al travesser

El berguedà Marc Bernal ha estavellat una rematada al travesser / FC Barcelona

Jordi Agut

Jordi Agut

El Barça juvenil ha pagat la factura del virus FIFA, amb set internacionals que divendres encara estaven jugant el Mundial a la remota Indonèsia, i ha estat severament derrotat pel Porto per 0-4 en la cinquena jornada de la Youth League. El resultat provoca que els lusitans siguin els nous líders del grup i que, a més, prenguin el gol average als catalans. En l'altre partit del grup, el Xakhtar ha derrotat per 3-1 però ja no té possibilitats de classificació.

La davallada física dels blaugrana, amb el balsarenyenc Quim Junyent i el berguedà Marc Bernal a l'equip titular, ha quedat clara després d'una bona primera part. Tot i el gol rebut per Rodrigo Mora, a passada de Meireles, el Barça ha disposat de bones opcions com un xut de Guiu i una rematada del propi Bernal al travesser. El tècnic, Òscar López, ha fet canvis intentant refrescar l'equip. Calderó i Pau Prim han fet bones arribades, però el 0-2 de Gonçalo Sousa, en una contra per la dreta, ha fet molt mal. A sobre, Meireles ha rematat al segon pal una assistència de Candé i, en ple desconcert, un xut d'aquest mateix jugador ha establert un 0-4 excessiu que condiciona el camí dels blaugrana en la competició.

FC BARCELONA: Áron, Anaya, Cubarsí, Cuenca, Navarro, Pau Prim, Marc Bernal (Gistau min 75), Quim Junyent (Fariñas min 59), Calderó, Guiu (Juan Hernández min 46) i Dani Rodríguez

FC PORTO: Diogo Fernandes, Martim Fernandes (Ferreira min 75), Gabriel Brás, Luis Gomes, Dinis Rodrigues, Djalo, Oliveira (Teixeira min 84), Rodrigo Mora (Gil Martins min 60), Gonçalo Sousa (Baldé min 84), Cande i Meireles (Andrade min 75)

ÀRBITRES: Roman Jitari (MDV). Amonestacions als locals Cubarsí, Navarro i Juan Hernández i als visitants Luis Gomes, Rodrigo Mora i Meireles

GOLS: 0-1 Rodrigo Mora min 23, 0-2 Gonçalo Sousa min 59, 0-3 Meireles min 73, 0-4 Candé min 79