Duatló de muntanya

La PC Bonavista-Collbaix guanya el duatló de muntanya de Vilobí del Penedès en categoria femenina

Helena Pujol i Aina Picas queden primera i segona en la prova individual i el CT Lluçanès queda tercer en homes

El podi per equips femení, amb la PC Bonavista-Collbaix a dalt de tot

El podi per equips femení, amb la PC Bonavista-Collbaix a dalt de tot / PC Bonavista-Collbaix

Redacció. Manresa

La Penya Ciclista Bonavista-Collbaix de Manresa va aconseguir la victòria, en la categoria femenina, en la duatló de muntanya del Parc dels Talls de Vilobí del Penedès, quarta prova del circuit català de l'especialitat. La competició tenia 6 quilòmetres de cursa a peu, 20 de bicicleta de muntanya, amb una part important entre vinyes, i 2,5 més corrent.

A part, dues de les seves integrants, Helena Pujol i Aina Picas, van ser primera i segona en la categoria individual i un altre club de les nostres comarques, el Club Triató Lluçanès, va acabar també al podi en ser tercer en categoria masculina.

Així, la PC Bonavista-Collbaix va acumular un temps de 4.59.38 entre les mencionades Pujol (1.37.19) i Picas (1.39.33) i també Marta Navarro, que va quedar quarta amb 1.42.46. Van treure una sensible diferència al segon classificat, el Prat Triatló (5.33.11) i va completar el podi el Salou Triatló Costa Daurada (5.34.46)

En homes, el CT Lluçanès va aprofitar els temps de Joan Riba (1.21.36), Xavier Madrona (1.21.40) i Miquel Gaja (1.22.20) per acabar en la tercera posició per conjunts. En la classificació individual es van classificar correlativament en els llocs entre el sisè i el vuitè.

La victòria, en la competició per conjunts masculina, va correspondre al Prat Triató, amb 4.04.02, seguit del Club Atlètic Natació Torelló, amb 4.05.07. En aquesta classificació també hi ha la versió masculina de la Penya Ciclista Bonavista-Collbaix, que va ser sisena amb 4.27.43. Formaven l'equip Sebastià Catllà, guanyador del grup de 50 a 54 anys i 22è total (1.26.26), Julià Franch (33è, amb 1.30.06) i Marc Cirera (37è, amb 1.31.11)