Els jugadors de l'Artés es posen al servei de l'equip per consolidar el lideratge (70-66)

El duel va estar marcat per les lesions i molèsties que arrossegaven molts dels integrants del club bagenc

Tot i un important nombre de jugadors tocats o que arrossegaven lesions, els jugadors del CB Artés van segellar la novena victòria del curs. La sisena consecutiva que consolida l'equip dirigit per Pep Piqueras al capdavant de la classificació del seu grup de Copa Catalunya. El de dissabte va ser un duel sofert on els del Bages es van haver d'esprémer com a col·lectiu, malgrat el balanç de victòries i derrotes del Bàsquet Girona.

La primera meitat del matx va estar marcada per l'escassetat de punts. Els dos conjunts no permetien al rival desplegar-se amb rapidesa en atac, i les defenses en estàtic acostumaven a superar els atacs llargs. Tot i la teòrica inferioritat dels gironins, la seva rocosa defensa va igualar els dos conjunts en aquest costat de la pista, que combinat amb la verticalitat ofensiva de molts dels seus jugadors, complicava les coses als locals.

A la represa, els artesencs es van mostrar més incisius en atac. Els bagencs van assolir els primers avantatges a l'electrònic, però no els van aconseguir consolidar. El desencert dels locals en les darreres possessions del període van concedir ràpides transicions ofensives que els van penalitzar. Però l'equip entrenat per Pep Piqueras no es va rendir, i els jugadors es van saber sacrificar pel conjunt. Un esforç que es va materialitzar amb sis punts d'avantatge que els locals van saber administrar en les possessions decisives del matx.

Una victòria soferta, però molt important per conservar dos triomfs de marge respecte als seus principals perseguidors. I la millor manera d'encarar una aturada de la competició que els permetrà recuperar peces importants.