Futbol/Primera Catalana

L'Igualada no aprofita els bons moments i ho paga amb la derrota contra el Castellar (1-2)

Els blaus veuen trencada la ratxa de tres victòries seguides després d'un partit en què desaprofiten moltes ocasions

Redacció. Igualada

El CF Igualada no va aprofitar les seves oportunitats en els moments en què el partit li anava de cara i va caure derrotat de manera dura contra el Castellar (1-2). Segons va declarar l'entrenador anoienc, Mario Martínez, després del duel, segurament a l'equip li falta llegir millor quan pot anar endavant i quan s'ha de tapar una mica. En aquest partit, es va avançar aviat amb un gol de Marc Gulias, que va rematar una passada d'Oriol Marín.

Aquest mateix jugador hauria pogut anotar el segon, amb una rematada forta que va anar al travesser d'Estrada. Va ser un moment clau, perquè amb dos gols de renda les coses haurien pogut canviar, però el Castellar va aprofitar una baixada petita de pressió per empatar gràcies a una rematada de David López.

A la represa, l'equip igualadí va tornar a anar endavant i el mateix Marín va encapçalar un seguit d'oportunitats que no van entrar fins que, després d'un rebot, a un quart d'hora per al final, Iván Sánchez va fer el que seria gol de la victòria vallesana. El resultat es pot considerar molt sever vistes les arribades de tots dos equips i una bona opció perduda per enganxar-se a la part alta de la classificació.

CF IGUALADA: Toporkov, Gerard Cuadras (Pajurek min 71), Solernou (Espinosa min 87), Oliver, Marín (Pérez min 71), Boateng (Baldeh min 80), Franc Samaniego, Gulias, Arkoh, Altimira, Mendoza

UE CASTELLAR: Estrada, Gausachs, Ortiz, Marc Sánchez (Silvestre min 80), Roldán, López (Moreno min 87), León, Cabrero (González min 71), Álvarez, Ruano (Iván Sánchez min 71), Luque (García min 80) 

ÀRBITRES: Gutiérrez (Lleida). Va amonestar els locals Boateng, Pajurek i Franc Samaniego i els visitants Ortiz, León, Ruano i López

GOLS: 1-0 Gulias min 2, 1-1 López min 26, 1-2 Iván Sánchez min 76