El Navàs troba a faltar l'encert en un final ajustat a Cornellà (77-72)

Els bagencs van remuntar un mal final de primer quart, però es van quedar sense el premi de la victòria

Als jugadors d'Isidre Suau els va faltar calma per buscar situacions de joc en estàtic

Als jugadors d'Isidre Suau els va faltar calma per buscar situacions de joc en estàtic / Arxiu/Eduard Vega

Caure davant d'un rival directe no deixa mai amb bones sensacions. Tant és si s'està jugant a domicili o si el nivell d'encert no és l'habitual. Amb aquesta sensació es van quedar els jugadors del CB Navàs en la seva visita al pavelló del CB Cornellà. Els del Bages s'enfrontaven a un equip amb un balanç gairebé idèntic al seu, i eren coneixedors del bon nivell que havien de demostrar per tornar a casa amb el sisè triomf de la temporada.

Malgrat que els primers cinc minuts de partit van demostrar la paritat manifesta entre els dos conjunts, la resta de període no va ser l'esperat. Els navassencs es van deixar endur per l'elevadíssim ritme que proposaven els locals, que en estones vorejava la precipitació. La línia entre executar atacs precisos i encadenar errades es difuminava, i als jugadors dirigits per Isidre Suau els va costar, en diverses possessions, calmar el joc i buscar avantatges en atacs en estàtic llargs.

El segon i tercer període van servir per eixugar el desavantatge, però els jugadors bagencs feia molts minuts que eren a remolc, i no estaven massa encertats de cara a cistella. Aquesta darrera circumstància no els va permetre segellar un triomf davant d'un equip que semblava lleugerament inferior.