Ciclocròs

El vallesà Tomàs Misser guanya un Ciclocròs de Manresa amb més de 170 participants

El puig-reigeng Cristofer Bosque finalitza segon la prova de la Copa Catalana organitzada per l'Esport Ciclista Manresà

Redacció. Manresa

El ciclista de Llinars del Vallès Tomàs Misser, de la Unió Ciclista Cardedeu, ha aconseguit la victòria en la desena edició del Ciclocròs Ciutat de Manresa, prova organitzada a la zona esportiva del Congost per l'Esport Ciclista Manresà i que ha acollit uns 170 participants, entre totes les categories. Misser s'ha imposat amb un temps de 58 minuts i 21 segons, amb 59 segons de diferència respecte del puig-reigenc Cristofer Bosque (CC Escurialense) i Marc Romero (CE Bike Trial), que han arribat gairebé junts en un final ajustat que ha donat el segon lloc al corredor del Berguedà.

El circuit pel qual tenia lloc la prova era de 3 quilòmetres al voltant del Congost. Els homes de la categoria elit, sub-23 i màsters-30 han totalitzat 24 quilòmetres, motiu pel qual hi han hagut de fer vuit voltes. Aquests han sortit els últims, ja que eren els que més distància feien i, per tant, els que trigarien més a acabar.

En la categoris sub-23, la victòria ha estat per a Adrià Franquesa (Finisher), sisè en la suma de tots els participants, amb un temps d'1 hora i 43 segons, seguit per Jaume Villar (Huesca la Magia) i Pau Pujol (Jufré Vic-ETB). En màsters 30 ha guanyat Enric Bau (CC Calma Sant Julià) amb un temps d'1.01.54. L'han seguit Joan Vila (CC Cicles Vic) i Jordi Culell (CC Farners).

En la categoria femenina, amb nou participants, la distància era més curta, de 15 quilòmetres i, per tant, de cinc voltes al traçat. Ha guanyat Blanca Vallès (CC Pardinyes), amb un temps de 42.45, amb 31 segons de diferència respecte de la segona, Laia Bosch (Ecológicos Navarra). Tercera ha estat Mariona Ratera (Maxxis) que també ha guanyat en la categoria júnior. Bosch ho ha fet en la sub-23. Aquesta mateixa distància quilomètrica l'han cobert els júniors, amb victòria de Matiss Van Kerckhove (Origen MTB Team).

En cadets, amb 12 quilòmetres de distància, Seff Van Kerckhoven, de l'Origen MTB Team, ha vençut amb 30.12 i, en la mateixa categoria, en dones, triomf per a Maria Gutiérrez (Jufré) amb 36.45. Finalment, en màsters-40 ha guanyat Bernat Pou (Vic), en màsters-50, Jordi Godayol (Sant Julià) i en màsters-60, Pere Batllori (Jormat).