El Cardona goleja el Fruitosenc per refermar-se al liderat (6-0)

La efectivitat dels locals deixa sense opcions a un conjunt visitant molt espès, que no pot trobar ocasions per marcar

Lluc Grandia

El Cardona va mostrar la seva superioritat i va golejar sense pietat (6-0) a un dels conjunts més en forma de la categoria i que coliderava el grup perseguidor, el Fruitosenc, que es va mostrar espès i sobrepassat per la verticalitat i les accions de perill ofensives dels locals, liderats per un estel·lar Joan Viladomat, amb dos gols. Amb aquest resultat, l'equip de David Andreu dona un cop sobre la taula i posa nou punts de difèrencia amb els santfruitosencs, que cauen de la tercera a la sisena plaça. Ara, el segon classificat és l'Avià, que va superar a la Pirinaica B (5-2) en un duel de màxim nivell. De fet, aquesta jornada s'han enfrontat els quatre primers classificats entre ells.

Només començar el partit, els cardonins van ofegar qualsevol jugada de perill visitant gràcies a una defensa molt potent que va fer que qualsevol jugada santfruitosenca quedés en no-res. Malgrat que els verd-i-blancs tenien bona part de la possessió i lluitaven cada pilota, els locals eren superiors a les dues àrees. Ja al minut sis, Joan Viladomat va fer el seu primer gol aprofitant una pilota morta a l'àrea i, abans del descans, un xut des de la distància de Segura i una centrada al segon pal rematada per Ratera van posar el segon i el tercer en una part on cap dels dos equips va tenir masses més oportunitats clares per marcar.

Al segon temps, el Fruitosenc va pujar la intensitat i va tenir deu minuts de domini on buscava un gol que el posés en el partit, però seguia sense poder generar ocasions i el quart gol, obra de Marc Lorca aprofitant un refús d'un penal que ell mateix havia errat, ja va desmuntar qualsevol opció real de remuntada. Els locals eren molt efectius de cara a porteria, guiats per un inspirat Joan Viladomat, que feia el seu doblet personal al minut 70 en un llançament de córner. Ja sense esma, el Fruitosenc era incapaç d'arribar a l'àrea contrària i Alaran, en un contraatac, va fer el definitiu 6-0 en temps de descompte.

CARDONA: Sanchez, Pujol (Pich 45’), Serra, Ratera, Segura, Tomàs, Roldán, Torres (Cots 72’), Lorca (Orozco 79’), Molina i Viladomat (Alaran 72’).

FRUITOSENC: Artigas, O. Sala, Sanchez, Martínez, Lopez (Esquius 79’), Gustems, Arias (Planas 57’), Vargas (I. Sala 65’), Checa, Casas (Munera 72’) i Clotet (Perez 79’).

GOLS: 1-0 Viladomat min 6, 2-0 Segura min 38, 3-0 Ratera min 43, 4-0 Lorca min 63, 5-0 Viladomat min 70, 6-0 Alaran min 89.

ÀRBITRE: Joan Raya. Va amonestar els locals Roldán, Tomàs, Viladomat, Pich i Torres i els visitants Casas, Perez i O. Sala.