El Bàsquet Manresa guanya en el seu debut a la Minicopa

Aquest dijous s'enfrontarà contra el Breogán i el Canàries

Neil López lluita un rebot amb N’Diaye

Neil López lluita un rebot amb N’Diaye / ACB PHOTO

Redacció

El Bàsquet Manresa ha guanyat d’un punt el Casademont Saragossa (93-92) i després d’haver arribat a perdre de 17 i anar tot el partit per darrere en el marcador, en el seu debut a la Minicopa Endesa, que s'ha començat a disputar avui a Tarragona.

Els nois que entrena Josep Santasuna, de categoria infantil, han pagay un primer quart en què han estat superats clarament pels aragonesos, amb un parcial de 11-28. En el Saragossa hi juga el malià N’Diaye, que fa 2’10.

Han sabut refer-se en el segon i han escurçat a la meitat la diferència amb un parcial de 21-13, per arribar al descans amb un esperançador 32-41. La represa ha estat igual de bona i han arribat a posar-se a tan sols 1 punt, als 5 minuts del tercer quart (48-49), però un parcial de 0 a 6 ha tornat a eixamplar les diferències. La derrota semblava inevitable. Però, els manresans han tingut fe, han escurçat distàncies i s'han posat per davant a 17 segons del final. I han tingut l’encert de defensar el punt que els donava la victòria.

El Manresa jugarà aquest dijous contrael Breogán i el Canàries, els altres dos equips del seu Grup.