Futbol sala/Segona Divisió B

El Covisa assaltarà el lideratge en la seva visita a Picassent

L'empat del primer classificat, La Nucía, a la pista de l'Escola Pia Sabadell dimecres dona a l'equip de Cachinero l'oportunitat d'avançar-lo si guanya

El Covisa vol ascendir al lideratge per primer cop enguany

El Covisa vol ascendir al lideratge per primer cop enguany / Arxiu/Jordi Biel

Redacció. Manresa

En només dues jornades, al Covisa Manresa se li ha presentat l'oportunitat de situar-se líder del grup 3 de Segona Divisió B. La derrota del fins aleshores intractable líder, La Nucía, de la setmana passada contra el Picassent i l'empat dels alacantins de dimecres, en duel avançat, a la pista de l'Escola Pia Sabadell, permet a l'equip de Paco Cachinero l'oportunitat d'avançar-lo si guanya aquest dissabte. Tot i que no ho tindrà fàcil.

El rival, precisament, serà un Picassent que és cinquè, a set punts dels bagencs, en un duel que arrencarà a les 17.30 hores. El conjunt que entrena Vicent Carrasco ha guanyat tres dels cinc partits disputats fins ara a casa, davant del Barceloneta, l'Almonacid i l'Escola Pia, va empatar davant del Cerdanyola i va caure contra el Mataró per 1-2. Ha estat a domicili, amb quatre triomfs, on ha cimentat la seva bona posició a la classificació.

El Covisa, per la seva banda, té a tota la plantilla a punt, la qual cosa provocarà que s'hagi de descartar un jugador de la convocatòria.