Pep Guardiola: "Ara no som el millor equip del món"

Per primera vegada des d'abril de 2017, el City ha encadenat quatre partits de lliga sense aconseguir la victòria

Pep Guardiola en una imatge d'arxiu

Pep Guardiola en una imatge d'arxiu / Mike Egerton/EFE

Redacció

El santpedorenc Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha admès aquest divendres que Rodrigo Hernández "és molt important" en el seu equip, però ha assegurat que és "massa simplista" atribuir les derrotes de l'equip a l'absència del madrileny.

El migcampista no ha estat present en les quatre derrotes del City aquesta temporada, davant Wolverhampton Wanderers, Arsenal, Newcastle United i la més recent davant l'Aston Vila. "Rodri és definitivament important, però és massa simplista dir que és només per això" ha dit Guardiola.

"Falta de creativitat"

"Hi ha molts altres factors, però la falta de regularitat en el nostre joc és el que ha provocat una falta de creativitat. No hem tingut aquesta sensació que marcarem diferències o crear oportunitats", ha afegit. "En aquest moment no som el millor equip del món perquè no estem obtenint bons resultats. Érem... bons, el millor equip d'Europa, i això ho veurem en el Mundial de Clubs. Això sí, no estem lluny d'un nivell realment bo", ha comentat el bagenc.

Rècord negatiu

Per primera vegada des d'abril de 2017, el City ha encadenat quatre partits de lliga sense aconseguir la victòria, a més de que, després de 15 jornades, han rebut 17 gols, rècord negatiu en la carrera de Guardiola. "Els dos pròxims partits són molt importants, perquè després anem a l'Aràbia Saudita a jugar el Mundial de Clubs", ha apuntat el guanyador del triplet la temporada passada.

Aquest cap de setmana els 'Sky Blues' s'enfrontaran al Luton Town a Kenilworth Road, l'estadi més petit de la història de la Premier League i on el Liverpool va ensopegar i Tottenham i Arsenal van guanyar per la mínima. "És un rival complicat i els equips top han patit contra ells. Serà un repte. Hem de continuar treballant. És un equip amb moltes coses bones", ha remarcat el tècnic santpedorenc.