FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ NACIONAL

Victòria valuosa del Sala 5 Martorell a la pista de la UD Eivissa Gasifred (3-6)

El conjunt martorellenc va sotmetre la formació eivissenca en els últims set minuts de l'enfrontament

El tanca i capità del Sala 5 Martorell Marc Mármol va arrodonir el marcador a les Illes Balers / ARXIU/FRANCISCO J. VELASCO

El Sala 5 Martorell va segellar el tercer triomf a domicili de l’exercici i va palesar que la derrota encaixada a la seva pròpia pista contra el Wanapix AD Sala 10 Saragossa (4 a 5) no ha fet minvar la confiança dels jugadors d’Adri Sánchez en el projecte esportiu del conjunt del Baix Llobregat. No endebades, els martorellencs van sentenciar una victòria valuosa al feu de la UD Eivissa Gasifred (3 a 6) en el tram decisiu del duel.

La primera meitat es va caracteritzar per la prudència que van mostrar ambdues formacions. En aquest context, l’equilibri va presidir el joc i el marcador només va registrar dues modificacions. El tanca de la formació evissenca Saúl Marrupe va avançar els amfitrions a l’electrònic (min 8), un avantatge que Javi Díez va neutralitzar de seguida (min 9).

El pivot Arnau Graell va segellar la remuntada (1 a 2) a l’inici de la represa, però Adri Toledano no va poder evitar marcar un gol en pròpia porteria a continuació (2 a 2). A més, Adri Orellana (min 27) va replicar l’anotació de Jon Joseba de Olabarría (min 25). Dos gols en un breu interval de temps de Jon Joseba de Olabarría i Dani Castro (min 33) van obrir una escletxa definitiva a l’electrònic i el capità Marc Mármol va establir el marcador definitiu quan faltava poc més d’un minut per al final d’una segona part trepidant (3 a 6).

Els altres marcadors de la dotzena jornada de lliga van ser els següents: CD Melistar Melilla, 1 CFS Bisontes de Castelló, 1; CD Leganés FS, 1 O Parrulo Ferrol FS, 4; Barça Atlètic, 0 Full Energía Saragossa, 3; Unión África Ceutí, 6 Reial Betis Futsal B, 1; CD El Ejido Futsal, 4 CD UMA Antequera, 5; Burela FS, 3 Atlético Mengíbar FS, 0 i Wanapix AD Sala 10 Saragossa, 7 Llevant UD FS, 0. El Sala 5 Martorell ocupa la setena posició a la taula classificatòria amb 20 punts, és a dir, només el separen tres punts del cinquè classificat, la Unión África Ceutí, la darrera de les quatre formacions que accedirien al play-off d'ascens a la Primera Divisió Nacional.

LA FITXA TÈCNICA.

UD EIVISSA GASIFRED. Marcos Elián Ferreyra (p), Román Gastaldi, Ixemad José González, Iker Fernández i Víctor Delgado -cinc inicial-, Saúl Marrupe, Vicent Valdés, Jason García, Carlos Vilaplana Charly, Christian Rodríguez, Álvaro Barrera Buitre, Franco Rodrigo Caruso, Adrián Orellana i Álvaro Llopis (p).

SALA 5 MARTORELL. Adri Toledano, Marc Mármol, Dani Castro, Abdellah Mottaki i Arnau Graell -cinc inicial-, Javi Díez, Iván Gonfaus, Ibai Espinosa, Rubén Sánchez, Roberto Rober Gregorio, Àlex Lacambra, Jon Joseba de Olabarría, Roger Bermusell i Marc Mármol.

ÀRBITRES. Javier Andreo Martínez i Alberto Miñano Martínez. Va expulsar l’eivissenc Ixemad José González (min 34). Van amonestar els locals Ixemad José González (min 25) i Adrián Orellana (min 28) i el visitant Roberto Rober Gregorio (min 25).

GOLS. 1-0 Saúl Marrupe min 8, 1-1 Javi Díez min 9, 1-2 Arnau Graell min 22, 2-2 Adri Toledano (en pròpia porteria) min 24, 2-3 Jon Joseba de Olabarría min 25, 3-3 Adrián Orellana min 27, 3-4 Jon Joseba de Olabarría min 33, 3-5 Dani Castro min 33 i 3-6 Marc Mármol min 39.