El Manresa CBF i l'Events Igualada afronten el que resta de temporada "mirant amunt"

Els entrenadors del dos conjunts es mostren satisfets amb el rumb que els seus equips han pres fins ara, però remarquen que han de ser ambiciosos

El grup humà que integra el Manresa CBF ha estat una de les claus del seu èxit

El grup humà que integra el Manresa CBF ha estat una de les claus del seu èxit / Arxiu/Jordi Biel

Malgrat que el Manresa CBF colidera, juntament amb el Draft Gramenet, el seu grup de Super Copa catalana, i que l'Events Igualada s'emplaça a la novena posició de la taula classificatòria, la valoració de la temporada dels dos conjunts és similar. L'estrena d'aquesta nova competició, la màxima del bàsquet català, ha anat acompanyada d'una igualtat manifesta entre tots els seus competidors.

El Manresa CBF, dirigit per Marc Rovirosa, comanda la competició amb mà de ferro. Les jugadores manresanes només han concedit una derrota, a la pista de l'antic equip de Rovirosa, el TGN Bàsquet. Una desfeta que va trencar la ratxa de sis victòries consecutives amb la qual les de la capital del Bages havien encetat el curs competitiu. Un magnífic balanç que el seu màxim responsable tècnic atribueix "al gran grup humà que hem format, la voluntat de treballar i l'actitud de tots és excel·lent". El tècnic reconeix que el format d'ascens, on només puja un equip de manera directa i la resta s'ho juga en una final a quatre, "complica les nostres opcions". Per això, el màxim responsable de l'equip bagenc, afirma que les seves jugadores tenen l'objectiu de mantenir-se entre els cinc primers llocs.

"Som un grup humà excel·lent, amb una actitud i voluntat de treballar immillorable que ajuda que les coses vagin bé"

Marc Rovirosa

— Entrenador del Manresa CBF

Quant als interessos anoiencs, l'equip entrenat per Raül Caballero es troba a la novena plaça del grup. Una situació positiva, però que no acaba de satisfer el seu tècnic. "Hem de ser ambicioses, i a curt termini tenim l'objectiu d'acabar la primera volta amb un balanç de victòries i derrotes positiu" considera Caballero. Una reflexió encertada, si es té en compte que "hem perdut alguns partits per no saber gestionar amb encert els minuts finals". L'inici de curs competitiu fa pensar a l'entrenador de l'equip igualadí que "encara que l'objectiu mínim sigui salvar la categoria, encara som a temps d'apropar-nos a les places de play-off".

"Ens trobem en una situació que no em satisfà, ens ha faltat un punt de constància en els darrers períodes per ocupar posicions més favorables"

Raül Caballero

— Entrenador de l'Events Igualada

Manresanes i igualadines es veuran les cares la jornada vinent, al pavelló del Nou Congost. Un partit que es jugarà després de la presentació dels equips base del club bagenc.