Bàsquet/Lliga EBA

El Monbus Igualada no resisteix l'última estrebada d'un dels favorits del grup (66-72)

El DM Group Mollet es refà d'un bon inici dels anoiencs i s'endú la victòria d'un pavelló de Les Comes amb una animada presència de públic tot i el pont

Víctor Belenguer, donant ordres als seus jugadors

Víctor Belenguer, donant ordres als seus jugadors / Oscar Bayona

Redacció. Igualada

En un pavelló de les Comes que registrava una bona entrada tot i el pont, el Monbus Igualada va plantar cara un Mollet que és un dels conjunts més destacats de la categoria, però al final se li va fer llarg el partit i no va poder resistir l'última estrebada vallesana. Els jugadors de Víctor Belenguer, còmodament instal·lats a mitja taula i en una dinàmica de deixar a casa el que guanyen a fora, van iniciar molt bé el duel, seguint el pla de joc i marxant la primer descans amb vuit punts de renda.

En el segon període, però, el jugador interior més destacat del Mollet, un Javi Rodríguez pràcticament imparable, va anotar nou punts gairebé consecutius i va permetre que la seva formació arribés amb el duel empatat a la mitja part. A partir d'aquest moment, el partit va ser una lluita del Mollet per escapar-se i la contrària de l'Igualada per anar tancant forats. Els locals van recuperar-se d'un 37-47 fins a un empat a 47, amb un parcial de 10-0 que va fer vibrar l'afició.

Però el Mollet va iniciar el darrer parcial amb sis punts de renda i, malgrat els darrers esforços de l'equip anoienc per tornar-se a acostar i recuperar-se d'un 53-64, ja no va poder ser possible, tot i que el període definitiu es va tancar amb empat parcial. Seguint la dinàmica, el proper partit és a fora i contra un rival de la zona baixa, un Quart que només té un triomf. La victòria hauria de caure.

MONBUS IGUALADA: Benito 2, Fons 10, Sala 5, Bernadí 16, Tejero 13 -cinc inicial- Enrich 4, Burgès 3, Balta 2, Matencio i Aliaga 11

DM GROUP MOLLET: Belver 7, McDonald 1, Marin 8, Soto 8, Talamino -cinc inicial- Viñallonga 9, Figuerola 6, Valle 13, Vílchez, Marzo 2 i Rodríguez 18

ÀRBITRES: Baselga i Miguel

PARCIALS: 17-9, 35-35 (descans), 48-54, 66-72