Eurocup Women

El Cadí supera el tràmit d'acabar d'eliminar el Castors i ara s'enfrontarà a l'Spar Girona (87-83)

Les urgellenques s'enfrontaran a un rival més exigent als vuitens després de guanyar de poc un partit de dues cares

Margaret Bair, intentant superar la dèbil defensa belga

Margaret Bair, intentant superar la dèbil defensa belga / FIBA Europe

Jordi Agut

Jordi Agut

El Cadí la Seu no ha tingut cap problema per superar el tràmit del primer play-off de l'Eurocup Women, tot i que en el segon partit contra el Castors Braine belga, al qual ja havia vençut a l'anada per un gairebé concloent 62-84, s'ha refiat massa. Finalment, ha vençut per 87-83, en un final de partit igualat. Aquest resultat provocarà que les urgellenques tinguin un adversari prou conegut i proper en la ronda de vuitens de final, en què es veurà les cares amb el nou Spar Girona de Jordi Sargatal, que també aquest dimecres ha tornat a vèncer el Tarr Szekszard hongarès per 63-51, i l'ha superat per un total de 34 punts d'avantatge. L'anada serà a la Seu l'11 de gener i la tornada, a Fontajau, una setmana després. Girona i Cadí també s'enfrontaran en la lliga el proper dia 30.

Pel que fa al partit de tornada contra el Castors Braine, el Cadí ha decidit imposar el seu ritme de moltes possessions i això ha desembocat en una primera meitat del partit en què el joc era d'anasda i tornada, amb molts punts per les dues bandes. De fet, les jugadores de Fabián Télles n'han arribat a ficar 62 i tampoc no estaven gaire sòlides a darrere, empeses per la facilitat de l'eliminatòria. El 62-43 del descans era definitori.

Aquesta relaxació s'ha notat a la represa, en què el Cadí s'ha deixat anar, només ha anotat sis punts i el Castors s'ha aplicat més i s'ha arribat a posar a cinc punts (68-63). En el darrer període, almenys hi ha hagut emoció pel resultat del partit. El Castors ha estat a un sol punt, però entre Remenarova i dos tirs lliures de Grande han resolt al final.

CADÍ LA SEU: Ramette 6, Lahtinen 17, Palma 2, Remenarova 21, Bair 12 -cinc inicial- Brown 8, Campisano 4, Grande 7, Zoe Hernández 3 i Hinriksdottir 7

CASTORS BRAINE: Leblon 10, Vucetic 11, Saxton 16, Joris 13, Vuckovic 12 -cinc inicial- Claessens 16, Dossou, Febrissy, i Vervaet 5 

ÀRBITRES: Karabilecen (TUR), Ceccarelli (FRA) i Köyici (TUR)

PARCIALS:32-19, 62-43 (descans), 68-63, 87-83