Josep Maria Herms serà el nou president del Bàsquet Manresa

El Consell d'Administració del club el nomenarà amb tota probabilitat aquest divendres

És membre de la Comissió Executiva des del desembre de l'any passat

Josep Maria Herms, en una entrevista amb el Regió7

Josep Maria Herms, en una entrevista amb el Regió7 / Mireia Arso

Jordi Badia Perea

Jordi Badia Perea

Josep Maria Herms serà nomenat president del Bàsquet Manresa, segons ha pogut saber Regió7 de fonts properes a l'entitat. El nomenament serà proposat al Consell d'Administració del club, a la reunió que està convocada per aquest divendres a les 18 h, i amb tota probabilitat serà elegit nou president de l'entitat. Posteriorment, el club té previst convocar una roda de premsa per presentar els acords del Consell i el nou president. El club també ha convocat els seus accionistes a Junta General demà a la tarda.

Josep Maria Herms és membre de la Comissió Executiva i va entrar al Consell d'Administració el desembre de l'any passat. Ell mateix ho celebrava en una piulada que va fer el 5 de desembre de 2022 en el seu compte de Twitter: "Un honor! Acabat de ser nomenat membre del Consell d'Administració del Bàsquet Manresa SAE. Treballarem per fer créixer aquest gran club. Força Resa!"

El manresà Josep Maria Herms (1971) és fundador i CEO de l'empresa Playmedia. Va estudiar disseny de producte a l'Escola Massana. Està especialitzat en màrqueting experiencial. També és membre del consell assessor del Georges Méliés Institute, d'Orly-París, i aconsella diferents administracions públiques i empreses nacionals i internacionals.

El Bàsquet Manresa està presidit actualment per Albert Cots, que va assumir el càrrec el juliol del 2022, quan l'anterior president Jordi Serracanta va dimitir per raons personals. Ja en aquell moment es va dir que la presidència de Cots, de caràcter executiu, seria provisional i que el Consell Executiu, de què Josep Maria Herms en formava part jutament amb Montse Seubas, Marc Bernadich i Jordi Singla començarien a "avaluar candidats, pros i contres" per trobar "la persona adequada" que afronti els "molts projectes ja iniciats, com ara el relatiu a la remodelació del Nou Congost. Cal un lideratge". Josep Maria Herms ha decidit fer el pas endavant, i divendres serà elegit president del Bàsquet Manresa.