L'equip femení del CAI recupera la Primera categoria de l'atletisme català

Les noies del Club Atlètic Igualada es van proclamar campiones de Catalunya en l'absolut B en Pista Coberta

Pol Carrera va acabar 8è classificat amb la selecció catalana Sub-18 al Cros Internacional d'Elgoibar

Les atletes del CAI Petromiralles a la pista coberta de Sabadell

Jordi Badia Perea

L'equip femení del CAI Petromiralles va aconseguir l'ascens a la primera categoria de l'atletisme català en guanyar el Campionat de Catalunya absolut B en pista coberta que es va disputar aquest cap de setmana a Sabadell, en la instal·lació que pròximament portarà el nom de l'atleta sabadellenca Carme Valero, traspassada el dia 2 de gener.

Les atletes del Club Atlètic Igualada van encapçalar la classificació amb un total de 85 punts, per davant de l'Andorra Atletisme (68 punts), el GEIG (62,5 punts), la JA Sabadell (60,5 punts), el CA Vic (59 punts), la UA Barberà (51 punts), el Barcelona Atletisme (47 punts) i el CA Laietània (34 punts).

Les actuacions individuals més destacades van ser les victòries de Carla Bisbal als 800 ll, de Mar Buchaca en els 60 metres ll., de Lucía Molina en llargada, de Mabintou Cámara en els 200 metres ll. i de Mar Planas en el triple salt. I els segons llocs de Jana Planell en perxa, Irma González en llançament de pes i de Laia Alonso en els 1.500 metres ll. Van completar l'equip campió Andrea Gil, Judit Navarro, Aina Eberlé, Etna Torras i Bemnet Vidal.

És la cinquena vegada que el CAI femení aconsegueix guanyar la categoria B, després d'haver fet els anys 2007, 2011, 2017 i 2022.

L'alcalde d'Igualada, Marc Castells, ha felicitat aquest dimarts l'equip campió a través del seu compte de Twitter.

Pel que fa a l'equip masculí, va acabar el campionat en cinquena posició, perdarrerea del Cornellà Atlètic, el FC Barcelona, l'Hospitalet Atlètic i AA Catalunya. En les proves individuals, va destacar la victòria de Marc Sánchez en alçada que, amb 2,07 m., va aconseguir la mínima per participar en el Campionat d'Espanya Absolut.

Pol Carrera, 8è a Elgoibar

Els atletes del CAI Petromiralles Pol Carrera i Jan Solà van participar amb la selecció catalana al 80è Cros Internacional Juan Muguerza d'Elgoibar (Guipúscoa), de la màxima categoria IAAF. Carrera, que debutava com a atleta del CAI, va entrar en 8a posició en la categoria Sub-18 i va ser el quart català. Pel que fa a Jan Solà, es va classificar en la 31a posició de la categoria Sub-20 i va ser cinquè català.