Les forces europees del Cadí aguanten fins al tercer període (52-68)

L'Spar Girona deixa gairebé sentenciada l'eliminatòria europea contra unes urgellenques amb una rotació de vuit jugadores que acaba pagant l'esforç

Mendy intenta controlar la penetració de Melgoza

Mendy intenta controlar la penetració de Melgoza / FIBA Europe

Jordi Agut

Jordi Agut

El Cadí la Seu té un peu i mig a fora de l'Eurocup Women després de caure derrotat per 52-68 al Palau d'Esports contra l'Spar Girona en l'anada dels vuitens de final de la competició. Les absències d'elements clau com Júlia Soler o Leigha Brown han deixat l'equip de Fabián Téllez amb una rotació de només vuit jugadores clarament insuficient contra un conjunt gironí més potent físicament. De fet, el Cadí perdia per només dos punts (41-43) a poc més de dos minuts per al final del tercer període, un resultat que hauria deixat una tornada a Fontajau més oberta. Però en els darrers instants, les visitants s'han escapat i ara serà complicat que perdin a casa els setze punts de marge.

El partit ha estat dominat en tot moment per les gironines, que s'han basant en Magaly Mendy a l'inici per agafar un avantatge de 3-10 contra un Cadí que ho basava tot en el tir exterior. Amb Bair i Campisano molt bloquejades, Ramette, Palma i Remenarova han estat les encarregades de mantenir l'equip en el partit al final del primer quart. En el segon, Melgoza ha assumit massa tirs i el Girona ha agafat una renda de deu punts (22-32). Però les locals han tret força de flaquesa al tercer quart i el triple de Grande deixava el 41-43. Ha estat el cant del cigne, ja que només han pogut anotar onze punts més en dotze minuts i l'Spar ha arribat a adquirir fins a vint punts, retallats a última hora.

CADÍ LA SEU: Ramette 7, Lahtinen 2, Palma 6, Remenarova 9, Bair 1 -cinc inicial- Campisano, Grande 9, Melgoza 18

SPAR GIRONA: Ygueravide 10, Mendy 15, Magarity 3, Bertsch 5, Tolo 10 -cinc inicial- Labuckiene 2, Ainhoa López 5, Gardner 12, Peña 6

ÀRBITRES: Teixeira (POR), Bongiorni (ITA)i Kapitany (HUN)

PARCIALS: 13-17, 25-36 (decans), 43-50, 52-68