COPA CATALUNYA MASCULINA

L'Artés s'endú el derbi bagenc de Copa Catalunya (69-59)

Santjoanencs i artesencs van pugnar fins al final, però el fons d'armari dels de Pep Piqueras va ser diferencial

L'Artés continua liderant en solitari el seu grup

L'Artés continua liderant en solitari el seu grup / Alex Guerrero

El Grup Via CB Artés es va endur el sempre especial derbi bagenc a Copa Catalunya. Els artesencs, líders del seu grup, rebien el Terra Endins CB Vilatorrada, cuer de la classificació. Un matx, però, que tot i la diferència entre el balanç de victòries i derrotes d'ambdós conjunts, no va ser gens fàcil per als locals.

La igualtat va ser manifesta des del primer minut de joc. El ritme del partit era baix i, per norma general, les defenses s'imposaven amb solvència als atacs. Els santjoanencs aconseguien frenar el ritme frenètic dels locals, però a mesura que passaven els minuts, la fatiga es distingia molt clarament als rostres dels visitants. Una circumstància que va motivar un plantejament defensiu zonal, en un duel on els jugadors de Pep Piqueras no estaven massa encertats des de la llarga distància.

El destí del partit, però, es va decidir a la represa. Un parcial inicial de 8-0 va donar un marge de seguretat als artesencs, que a partir d'aleshores es van dedicar a gestionar l'avantatge. L'equip entrenat per Ivan Culebras va provar de reaccionar, però la condició de líder dels locals va ser massa per als santjoanencs.

GRUP VIA CB ARTÉS: Costa 8, Camprubí 7, Cuñé 2, Porter 17, Farell 8 -cinc inicial- Osul, Clotet 1, Ferran Mas 2, Soler, Pujolreu 9 i Eduard Mas 15

TERRA ENDINS VILATORRADA: Algué 4, Soldado 10, Ayala 8, Soler 3, Ferran Fernández 5 -cinc inicial- Andreu 12, Sergio Fernández, Olvera 10, Roqueta, Manzanares 2, Martínez 5 i Bonvehí

ÀRBITRES: Fernández i Fontrodona

PARCIALS: 12-14, 28-23 (descans), 46-34, 69-59