El Navàs supera el Puig-reig i s'allunya del descens (3-0)

Una expulsió als sis minuts de joc i un gran inici dels locals són claus per la victòria navassenca al derbi

Lluc Grandia

El Navàs es va imposar al Puig-reig (3-0) en un derbi intens i amb un públic nombrós i animat. Una expulsió dels visitants al minut 8 del matx va condicionar tot el partit, que va acabar enduent-se un conjunt navassenc més inspirat i que va aprofitar els errors del rival. Amb aquest resultat, l'equip d'Adrià Torres puja posicions i és onzè, tres punts per sobre del descens, tot i que té tres equips entremig. El Puig-reig cau a la vuitena plaça, a la zona còmoda de la classificació, ja que només ha guanyat un partit dels últims quatre.

El partit va començar amb molta intensitat, una passada local a l’esquena de la defensa va provocar que, als sis minuts de joc, Carreras fes una falta, evitant una ocasió manifesta de gol, que va acabar amb la expulsió del jugador del conjunt puig-regenc. A més, els navassencs van aprofitar i, en el rebuig de la falta, Oriac Vilá va fer el primer gol del partit. L'equip local no va donar temps per recuperar-se i, només cinc minuts després, Alvaro López va aprofitar una badada defensiva de l'equip visitant per a marcar el 2-0. El partit es posava molt de cara pels locals i, malgrat la insistència dels homes de Joan Garcia, la superioritat numèrica va permetre als d'Adrià Torres fer el tercer abans de la mitja hora de joc en una falta d'entesa entre el porter i un defensa visitant que va aprofitar Marc Serra. Els puig-regencs van mantenir un bloc baix per a evitar mals majors i van fer tres canvis, però el marcador no es va moure. De fet, els navassencs van anotar el quart, però va ser anul·lat per un fora de banda a l'inici de la jugada.

A la segona meitat, els jugadors visitants van sortir bé i van tenir un parell d'ocasions, però els locals van voler adormir el partit i van aprofitar la superioritat numèrica per evitar el gol puig-regenc. La intensitat va reduïr-se i, malgrat que ambdós equips van gaudir d'alguna ocasió, no hi va haver més gols. Al minut 73, una petita picabaralla va acabar amb un expulsat per a cada equip, que va significar que el Puig-reig acabés amb nou homes.

NAVÀS: Morral, Aguilera, Sunyer, Melero (Barcons 70’), Mellado (Miquel Peña 82’), M. Serra, S. Serra (Ribalta 89’), Fernandez, Besa (Sánchez 70’), Vilá i Lopez (Martí Peña 82’).

PUIG-REIG: Solanich, Alessio (Pons 29’), Carreras, Bandzeladze (Guijarro 29’), Fernandez (Lorenzo 61’), Divins, Boushaj, Soler, Caicedo (Ndao 29’), Claret i Asensio.

GOLS: 1-0 Vilá min 8, 2-0 Lopez min 13, 3-0 M. Serra min 23.

ÀRBITRES: Puig, auxiliat per Abad i Lázaro. Va amonestar els locals Morral, Sunyer, Melero i Vilá i els visitants Bandzeladze, Fernandez, Lorenzo, Guijarro i Soler. Va expulsar el local Barcons i els visitants Carreras i Asensio.