El CE Manresa s'afegeix al dia Mundial de la Lluita contra el Càncer

El club ha incorporat el defensa César Llopis i ha tingut les baixes de Tom Diawara i Antonio Bioque

La plantilla del CE Manresa amb representants de l'Associació contra el Càncer de Manresa i de la Catalunya Central

La plantilla del CE Manresa amb representants de l'Associació contra el Càncer de Manresa i de la Catalunya Central / CE Manresa

Jordi Badia Perea

Jordi Badia Perea

El Centre d’Esports Manresa s’afegirà aquest diumenge al Dia Mundial de la lluita contra el Càncer en el partit de la jornada 21 de la Segona RFEF que disputarà contra el Badalona Futur, a partir de les 12:00 hores, al camp municipal del Congost.

Com a mostra del compromís del club i la plantilla, els futbolistes manresans lluiran un braçal de color verd a la màniga, símbol de la campanya Tothom contra el càncer.

A més, el club també habilitarà un espai a l’Associació contra el Càncer de Manresa i de la Catalunya Centra un espai a l’accés de l’estadi. Els seguidors que acudeixin al partit, podran col·laborar amb un donatiu si ho creuen convenient. El club ha convidat als membres i als familiars de l’Associació a assistir al partit contra el Badalona Futur.

Per promocionar l’actuació, la primera plantilla del CE Manresa s'ha fet una fotografia amb els representants l’Associació, que estava encapçalada per la seva presidenta, Txus Pérez.

En les darreres hores, el CE Manresa ha fet moviments a la seva plantilla abans no es tanqués el mercat d’hivern aquesta mitjanit passat, i per adequar-la al tram final de la temporada que afronta en posicions de descens.

Dues baixes i una alta

El club va donar la baixa al davanter Tom Diawara, que va ser cedit fins a final de temporada al CD Ebro, i del defensa Antonio Bioque que ha fitxat pel Badalona després de rescindir el seu contracte de mutu acord. I ha incorporat el central andalús César Llopis, que arriba del Palo i que abans havia jugat als filials del Màlaga i el Getafe.

D’altra banda, la Junta Directiva del CE Manresa també va comunicar la convocatòria de la seva Assemblea General Ordinària que celebrarà dijous que ve, dia 8 de febrer, a partir de les 19:00 hores, a la Sala d’Actes de la Fundació Universitària del Bages. Hi estan convidats tots els socis dels clubs, els quals hauran d’haver rebut una carta o un correu electrònic amb la convocatòria.