Els jugadors de l'Únics Cerdanya demanen més implicació del món municipal en el seu projecte

L'equip de bàsquet inclusiu ha publicat un vídeo a les xarxes socials reclamant més col·laboració institucional

Jugadors de l'Únics Cerdanya

Jugadors de l'Únics Cerdanya / Instagram Únics Cerdanya

Ariadna Gombau

Únics Cerdanya -equip de bàsquet inclusiu- ha publicat un vídeo a xarxes socials denunciant la poca sensibilitat i col·laboració d'alguns consistoris de la comarca en el projecte dirigit a persones amb diversitat funcional. A la publicació, que consisteix en un vídeo dels jugadors i d'un escrit, l'entitat assenyala el "silenci" dels ajuntaments de Bellver de Cerdanya, Guils i Montellà i Martinet i, també, del Consell Comarcal a qui demanen ajuda.

Igualment, destaquen el "suport puntual" de les corporacions d'Isòvol, de Prats i Sansor, de Prullans, de Meranges, de Riu de Cerdanya i del Consell Esportiu de la Cerdanya i reconeixen la col·laboració continuada dels ajuntaments d'Alp, de Das, d'Úrus, de Lles de Cerdanya, de Fontanals de Cerdanya, de Bolvir, de Ger, de Llívia i de Puigcerdà.

La publicació coincideix amb l'anunci de la marxa de Lluís Lupión, president del CB Llívia - Puigcerdà i de Cesc Senpau, director tècnic de l'entitat. Aquestes renúncies també han estat acompanyades de crítiques cap a les institucions a les xarxes socials.