Judo

Guillem Lozano, de l'Esport7, és cinquè a la Copa d'Europa, a Fuengirola

El judoka del club manresà i la seva companya Luca de Palma estaven convocats per la Federació Espanyola de Judo

Guillem Lozano, durant un dels seus entrenaments habituals

Guillem Lozano, durant un dels seus entrenaments habituals / Esport7

Redacció. Manresa

El judoka de l'Esport7 Guillem Lozano va quedar en cinquena posició en la prova de la Copa d'Europa cadet de judo que es va disputar al pavelló Juan Gómez Juanito de Fuengirola (Màlaga). Lozano, que participava en la categoria de menys de 90 quilos, prenia part a la competició al costat de la seva companya Luca de Palma, convocats per la Federació Espanyola de Judo.

El representant del conjunt manresà va disputar cinc combats. En el primer, va perdre davant del finlandès Oliver Antoni, però va poder disputar la repesca. En aquesta fase de consolació del torneig va derrotar l'italià Marco Domenico Gagliotta i en el segon va fer el mateix amb el portuguès Danilo Storozhuk. Va seguir la bona marxa tot seguit, en derrotar el també portuguès Daniel Mazyar i plantar-se en la pugna per la medalla de bronze.

En aquesta, però, no va estar tan encertat i va caure davant del francès Gaya Sonntag, amb la qual cosa va perdre l'oportunitat de pujar la podi.

Pel que fa a Luca de Palma, va caure en el primer enfrontament que va tenir, en el seu cas contra la lituana Vitktorija Simanskaja, i ja no va tenir l'oportunitat de seguir competint ja que no va entrar a la fase de repesca.