COPA CATALUNYA FEMENINA

Un impuls final dona la victòria al Petropintó (54-50)

Les santfruitosenques van reaccionar amb un parcial final de 15-2 que va donar la volta al marcador

Victòria gairebé sobre la botzina del Petropintó ASFE davant del CB Valls. Les bagenques van anar molts minuts a remolc, però una bona ratxa final fonamentada en l’activitat defensiva va ser suficient per a sumar el setè triomf de la temporada.

El plantejament extradefensiu de matx de les vallenques va dificultar en excés el ritme de joc local. Jugar i generar des de l’u contra u era una quimera, i tampoc movent amb rapidesa i sentit la pilota es creaven situacions d’avantatge a prop del cèrcol. Circumstàncies que donaven tot el control del joc a les visitants, que tot i això no aconseguien tampoc acabar de trencar el partit.

Un primer parcial d’1-6 donava nou punts d’avantatge a les visitants que semblaven definitoris. Però un parcial final de 15-2 fonamentat en l’activitat defensiva i trobar situacions de cistella fàcil, va permetre a les santfruitosenques donar la volta al marcador. Un triomf davant un rival directe que dona oxigen a les del Bages i les apropa a la permanència.

PETROPINTÓ ASFE: Parcerisa, Muns 16, Subirana, Orive 7, Colldeforn 14 -cinc inicial- Fontanet 5, Vila 6, Albàs 3, Bravo i López 3 

CB VALLS DIC: Barreira 2, Ciurana 6, Tibau 10, Calafell 11, Ndaw 5 -cinc inicial- Morgado 2, Jiménez 2, Vega 2, Vilamajor 6 i Cabré 4 

ÀRBITRES: Artés i Cardozo 

PARCIALS: 14-12, 24-28 (descans), 37-42, 54-50