FUTBOL/PRIMERA CATALANA

El joc per les bandes de la UD San Mauro desarma la defensa de l’antepenúltim (3-0)

Les penetracions dels carrilers Javi García i Ferran Puche van determinar la tretzena victòria a la lliga d’uns montbuiencs que mantenen una aferrissada lluita pel títol amb el FC Martinenc

Ferran Puche va excel·lir amb les seves incursions per l’esquerra

Ferran Puche va excel·lir amb les seves incursions per l’esquerra / OSCAR BAYONA

La UD San Mauro es va retrobar amb el triomf després de dues jornades i va golejar el CCD Turó de la Peira (3 a 0). La victòria permet a la formació de Santa Margarida de Montbui mantenir-se a només un punt del líder, el FC Martinenc, el principal rival dels mauristes en la lluita per assolir el títol i l’ascens a la Lliga Elit. 

Jesús Milán, el tècnic de la UD San Mauro, va modificar la seva estructura d’equip característica (del 4-2-3-1 al 4-4-2) per entomar el desafiament de vèncer l’antepenúltim, un conjunt que juga habitualment amb tres centrals (5-3-2). Otger Sastre es va reubicar com a interior esquerre per facilitar les incursions per la banda del carriler Ferran Puche i per generar superioritats en l’inici de les accions ofensives. D’altra banda, Dani Vargas va formar el duet de davanters amb el golejador Èric Compte Copoví Copo, amb l’objectiu de fixar els centrals barcelonins.

Els mauristes van executar de forma immillorable el plantejament ideat pel seu entrenador i van generar tres ocasions de gol durant el primer quart d’hora de joc. Primer, Franco Nantez no va poder arribar a rematar, al segon pal, la mortífera centrada rasa de Ferran Puche des de l’esquerra i, després, Dani Vargas va xutar per sobre el travesser en immillorable posició. Els montbuiencs van materialitzar la seva tercera oportunitat. Bernat Benito va etzibar una rematada inapel·lable arran d’un córner servit per Otger Sastre (min 17). A la represa, Arnau Fuentes va alliberar la banda dreta per facilitar les incursions de Javi García. Una jugada trenada per aquests dos futbolistes va propiciar la canonada d’Otger Sastre que el porter visitant va rebutjar. Arnau Puentes va aprofitar el refús per sentenciar el duel (min 63) i, quatre minuts després, el central Albert Masegosa va establir el marcador definitiu (3 a 0).

LA FITXA TÈCNICA.

UD SAN MAURO (Sistema de joc: 4-4-2). Caleb Martínez; Javi García, Albert Masegosa, Jon Lobo (David Baraldés min 80), Ferran Puche; Bernat Benito (Marc Andreu min 80), Jordi Aribau; Franco Nantez (Arnau Puentes min 46), Otger Sastre, Dani Vargas (Sergi Escofet min 54); i Èric Compte Copoví Copo (Adrià Caballé min 68).

CCD TURÓ DE LA PEIRA (Sistema de joc: 5-3-2). Iván Cortés, Joaquín Ignacio Fedelé, Assane Fall, José Antonio Ocampo (Evgenii Polezhaev min 46), Adrián Veguín, Abubacary Touré (Eunjun Choi min 37), Ryuji Myamatsu, Isaac Lara (Junyoung Na min 79), Juan Sebastián Cuervo (Bernat Arnal min 76), Marcos Caballero (Iván Alcides Trinidad min 76) i Xavier Ramírez.

ÀRBITRE. Guillem Blanch Padrosa (Delegació del Vallès Occidental), auxiliat per Eduard Garrido Parra i Javier Gómez Berges. Va amonestar els locals Èric Compte Copoví Copo (min 22), Jordi Aribau (min 28), Otger Sastre (min 41) i Dani Vargas (min 49) i els visitants José Antonio Ocampo (min 44), Xavier Ramírez (min 46), Joaquín Ignacio Fedelé (min 60), Isaac Lara (min 75) i Bernat Arnal (min 89).

GOLS. 1-0 Bernat Benito min 17, 2-0 Arnau Puentes min 63 i 3-0 Albert Masegosa min 67.

ESTADI. Municipal de Santa Margarida de Montbui.