Navàs i Berga empaten en un partit vistós (2-2)

Els berguedans dominen el primer temps, però no rematen el matx, i cap equip aconsegueix trencar l'empat al segon temps

Un jugador navassenc xuta envoltat de rivals

Un jugador navassenc xuta envoltat de rivals / Alex Guerrero

Lluc Grandia

El Navàs i el Berga van empatar un partit (2-2) vistós i amb moltes ocasions de gol que va tenir dues parts molt diferents. La primera, de domini dels berguedans, va tenir tots els gols, mentre que la segona, molt més oberta, va ser apassionant, però sense que el marcador es mogués. Amb aquest resultat, el Berga perd l'oportunitat de ser líder i és tercer, a dos punts del Torelló. El Navàs cau dues posicions i és tretzè, a tres punts del descens.

L'inici va ser de domini visitant, que tenia la pilota, mentre que els navassencs van tardar a entrar bé en el partit. Al minut 14, Oriol Ruiz va fer el primer gol de córner i, sis minuts després, Oriac Vilá es lesionava de gravetat i havia de ser substituït per Gustems a les files navassenques. Així i tot, els navassencs van guanyar presència i, a la mitja hora de joc, el mateix Gustems va marcar l'empat en un contraatac. A tres minuts pel descans, Zafra avançava als visitants en un rebuig d'un u contra u, de nou, però, a les últimes jugades del primer temps, Sunyer rematava una jugada de córner per fer el que seria definitiu 2-2.

A diferència del primer temps, que va ser dominat pel Berga, el segon temps va ser molt obert i sense un clar domini de cap equip. Els conjunts tenien dificultats per tocar la pilota, però ambdós van generar ocasions clares per marcar. Així i tot, cap dels dos equips van anotar i el resultat va quedar en 2-2.