El partit entre Sallent i Fruitosenc acaba amb una agressió a la grada

Un aficionat sallentí acaba a l'hospital després de ser agredit per aficionats i un jugador visitant

Foto d'arxiu del partit entre Sallent i Fruitosenc de la primera volta

Foto d'arxiu del partit entre Sallent i Fruitosenc de la primera volta / Eduard Vega

Redacció

L'intens partit entre el Sallent i el Fruitosenc, que va acabar amb victòria local (2-1), va tenir un trist desenllaç quan un seguidor del conjunt sallentí va haver de ser atès pel SEM arrel d'una agressió perpetrada per un grup reduït d'aficionats i un jugador de l'equip visitant. Els Mossos van haver d'intervenir per posar la calma en un incident que es va produïr completament a la grada i que va embrutar la imatge d'un partit net i que va transcórrer sense incidents.

Al finalitzar el partit, al camp es va produïr una picabaralla entre membres del cos tècnic i algun jugador local amb un jugador del Fruitosenc, que es va sufocar entre els mateixos jugadors i no va anar a més. Això, en canvi, va provocar que la grada s'escalfés i hi hagués una altra picabaralla entre aficions d'ambdós equips. Aleshores, un dels aficionats visitants va etzibar-li un cop de puny al cap a un pare d'un jugador local, que va caure al terra. Un dels jugadors visitants va saltar a la grada i, segons han explicat fonts del conjunt local, va agredir a l'aficionat que estava a terra fent-li patades que li van causar un trau profund. Una part dels aficionats van aconseguir separar les parts implicades i els Mossos van identificar a dos jugadors del Fruitosenc, entre ells el que va pujar a la grada.

El Sallent va emetre un comunicat en el que lamentava "profundament els fets" i demanava que "la Justícia condemni fortament als responsables d'aquests fets inacceptables". Des del Fruitosenc també van condemnar els fets amb un text a les xarxes socials, i han explicat que treballaran amb la policia per esclarir els fets.