SUPER COPA MASCULINA

El filial del Baxi fa els deures davant d’un Ipsi ben plantat (84-57)

El conjunt de la capital del Bages demostra la seva millora en la gestió dels avantatges en els minuts finals i continua sent tercer

El filial del Baxi continua creixent a Super Copa. Els joves jugadors del conjunt de la capital del Bages va superar amb solvència un CB Ipsi que va resistir la primera envestida, però no va poder seguir el ritme marcat pel conjunt de Carlos Flores. El triomf els consolida a la tercera posició de Super Copa, en places de play-off d’ascens.

La tercera victòria consecutiva dels manresans va arribar de la mà d’un partit on el conjunt bagenc va saber imposar el seu ritme de joc. Malgrat un inici amb dubtes ofensius davant d’una defensa barcelonina molt ben plantejada, els joves jugadors van aconseguir trobar la fluïdesa que els caracteritza. La superioritat sorgia del control del rebot defensiu, que controlaven amb solvència gràcies a la seva superioritat física. Un control del rebot que permetia farcir el joc ofensiu amb ràpides transicions que es culminaven amb cistelles sota cistella o triples alliberats.

L’avantatge començava a fer-se destacable a l’electrònic, però cap dels dos conjunts es va relaxar. Malgrat que els locals dominessin per més de vint punts, l’equip barceloní no va abaixar els braços i va continuar lluitant amb l’objectiu de reduir el desavantatge. Va ser en aquest moment quan es va notar la millora en la gestió dels minuts finals dels de Flores.

El proper compromís dels de la capital del Bages serà davant d’un rival directe per a les places de play-off, el Club Natació Sabadell. Que ve d’encaixar una dura derrota davant d’un rival amb pitjor balanç com el Sant Cugat.

BÀSQUET MANRESA: Ater 21, Alocen, Gaspà 11, Pumarola, Coulibaly 11 –cinc inicial– Rosell 3, Lopez 10, Corbera 13, Guitart 1, Sanchez 9, Torreblanca 3 i Diarra 2.

CB IPSI: De Jover 10, Alet 8, Pol Teruel 3, Guillem Pérez 10, De la Sen 8 –cinc inicial– Gisbert, Jan Teruel 6, Niubo, Marc Pérez 1, Ibañez 2 i Masdeu 9.

ÀRBITRES: Solans i Marcet.

PARCIALS: 16-14, 45-28 (descans), 65-48, 84-57