Atletisme

Mathios Rodríguez, del CA Igualada, es proclama campió estatal sub-20 dels 800 metres

El club anoienc va sumar dues places més de finalista, les de Carla Bisbal, quarta en 800, i Mar Buchaca, cinquena en 200 metres

Mathios Rodríguez, amb la medalla i els seus companys en la pista coberta de Salamanca

Mathios Rodríguez, amb la medalla i els seus companys en la pista coberta de Salamanca / CA Igualada Petromiralles

Redacció . Igualada

L'atleta del CA Igualada-Petromiralles/Aigua de Rigat Mathios Rodríguez es va proclamar campió d'Espanya sub-20 en pista coberta, en la prova dels 800 metres, en els campionats que van tenir lloc a la pista coberta de Salamanca.

Rodríguez, que ja havia dominat la primera semifinal amb un temps d'1.54.38, es va imposar en la final amb 1.53.01, només dues centèsimes millor que el segon classificat, Adrián Gómez (Playas de Castelló) i 39 més ràpid que el tercer, Roberto Gómez, de l'Atlético Collado Villalba.

Va ser l'única medalla per al combinat anoienc, però els groc-i-negres van aconseguir dues places més de finalista. Carla Bisbal va ser quarta també en els 800 metres, ara femenins, amb un temps de 2.14.98. Havia guanyat la seva semifinal amb mig segon menys i en la cursa decisiva va quedar a 1 segon i 54 centèsimes del podi.

Mar Buchaca va quedar cinquena, empatada amb Eva Mazariegos, de Las Celtíberas, en els 200 metres, una competició en què hi havia final A i la B, en què va competir ella. En les sèries havia fet 24.96, marca personal.

De la resta, Aina Eberlé va ser 11a en alçada (1.56); Pau Subirats va ser desqualificat per sortida nul·la en la final dels 60 metres. També havia fet marca, 6.89, en les sèries. Finalment, Antoni González va fer tres nuls en els primers intents en salt d'alçada.