Tres jugadores del Covisa Manresa, campiones d'Espanya amb la selecció de Catalunya

Van formar part del combinat català en les categories infantil i aleví

Maria Gonfaus Gómez, Daniella Vilet Portugal i Laia Verdaguer Fernàndez

Maria Gonfaus Gómez, Daniella Vilet Portugal i Laia Verdaguer Fernàndez / CMFS

Redacció

El Covisa Manresa disposa en el seu palmarès de tres futbolistes més que s’han proclamat campiones d’Espanya formant part de la selecció de Catalunya de Futbol Sala. Es tracta de Maria Gonfaus Gómez, amb la infantil sub-14, i de Daniella Vilet Portugal i Laia Verdaguer Fernàndez, amb l’aleví sub-12, en el torneig que es va disputar a Galícia, a Sanxenxo (Pontevedra).

Maria Gonfaus es va proclamar campiona d’Espanya en guanyar a la final a la Comunitat de Madrid per 4 a 2. A la fase de grups s’havien imposat a Melilla (11-0), Andalusia (2-0) i Galícia (2-0), i en semifinals a Castella-La Manxa (6-0).

Per a Gonfaus, és el segon campionat d’Espanya consecutiu perquè l’any passat va quedar campiona amb la selecció aleví, en el torneig disputat a San Pedro de Pinatar (Múrcia).

Daniella Vilet i Laia Verdaguer van guanyar el campionat aleví en imposar-se a Galícia a la final (6-0). A la fase de grups, havien vençut A les Balears (2-0) i Andalusia (5-1), i a les semifinals a la Regió de Múrcia per 2 a 0.