WATERPOLO/LLIGA CATALANA DE PRIMERA DIVISIÓ

El sènior masculí del CN Manresa perd el partit decisiu per accedir a les fases d’ascens a Segona Divisió Nacional (15-16)

Els bagencs van cedir a la tanda de penals contra el seu principal oponent, el CWP Sant Adrià, després que el temps reglamentari de l'enfrontament finalitzés amb empat a dotze gols

La formació sènior masculina del CN Manresa va malbaratar la possibilitat de segellar la classificació per jugar les fases d’ascens a la Segona Divisió Nacional, la tercera categoria estatal, per segona temporada consecutiva. Els jugadors entrenats per David Torilo van perdre, a la tanda de penals, el partit corresponent a la catorzena i última jornada de la fase regular de la Lliga Catalana de Primera Divisió contra el seu principal oponent, el CWP Sant Adrià (15 a 16). La victòria a la capital del Bages va atorgar la primera posició final al conjunt adrianenc, a més del dret a competir per pujar de categoria.

Els amfitrions van protagonitzar un magnífic primer quart i van adquirir un avantatge substancial a l’electrònic (5 a 2) gràcies a un hat-trick de David González i a les anotacions d’Arnau Noguera (de penal) i Roc Serra. Arnau León i Arnau Noguera van ampliar la diferència durant els primers minuts del segon parcial (7 a 2), però la reacció dels visitants va propiciar el 8 a 5 que reflectia l’electrònic al descans.

La voracitat golejadora que van exhibir els adrianencs Josep Puig i Gerard Domingo a la represa va permetre el CWP Sant Adrià imposar-se en els dos darrers quarts (2 a 4 i 2 a 3). Així doncs, el temps reglamentari va concloure amb una igualada (12 a 12) que es va haver de desfer a la preceptiva tanda de penals, en la qual els waterpolistes dirigits per Pablo Quattrocchio van estar més encertats (3 a 4).

LA FITXA TÈCNICA.

CN MANRESA (15). Èric Cruz Rey (p), Gerard Fernández, Martí Puerta (2 gols), David Holgado, Òscar Aguilar, Roc Serra (1), Lluís Mayol, Arnau León (2), Xavier Pelegrín, Arnau Noguera (4), Aleix Estany, Iván Rey (1), David González (5) i Arnau Fernández (p).

CWP SANT ADRIÀ (16). Oriol Manzanal (p), Lautaro Lucero, Albert Medialdea (1 gol), Èric Sánchez, Oriol Herrero, Xavier Domingo, Ahmed El Hjeouej, Èric Ferrer (2), Gerard Domingo (5), Josep Puig (7), Álex Maroto (1), Victor Muliterno, Alan Arxer i Arnau Ariño (p).

ÀRBITRES. Antonio Calvo de Miguel i Josep Colominas Juanola.

PARCIALS. 5-2, 3-3, 2-4 i 2-3.