Gimnàstica artística

L'Egiba aporta cinc medalles a l'equip català en la Gymsport de Portugal

Martí Estarlí guanya en barra fixa, és segon en el concurs general i queda tercer en terra i salt

Mar Royo queda tercera amb l'equip i setena en el concurs general i Adrià Ruiz és sisè en cavall amb arcs

Martí Estarlí, Adrià Ruiz i Mar Royo, a Portugal

Martí Estarlí, Adrià Ruiz i Mar Royo, a Portugal / Club Egiba

Redacció. Manresa

El Club Egiba va aportar cinc medalles a la selecció catalana que va participar en la Matosinhos Cup, també coneguda com a Gymsport, una competició internacional que va tenir lloc a prop de Porto, a Portugal.

Els resultats més destacats van ser per a Martí Estarlí, que va guanyar la medalla d'or en la barra fixa. A més, va ser segon en el concurs general i va obtenir dues medalles de bronze més, en els aparells de terra i salt.

L'altra medalla per als nostres va venir de la competició femenina, en què Mar Royo va quedar tercera amb l'equip català. A més, va assolir la setena posició en la general indiviual. El torneig tenia un tercer participant de l'Egiba, Adrià Ruiz, que va finalitzar en sisè lloc en cavall amb arcs.

L'equip català va assolir-hi més podis. En la competició femenina, Inés Zacariadis va guanyar en youth i va fer or en asimètriques i terra i bronze en salt. Yaama Diedhiou va fer plata en terra i Lucía Gutiérrez, en barra. A més, Susana Martínez va ser segona en salt. En nois, plata en cavall en arcs i bronze en paral·leles de Guerau Plasencia.