Futbol sala

Junts Manresa reclama a l'Ajuntament que pagui les «subvencions promeses» al Covisa Manresa

El líder municipal de la formació, Ramon Bacardit, reclama al consistori sensibilitat per als clubs «que tenen recorregut històric a la ciutat i que competeixen en lligues estatals»

Ramon Bacardit i l'exregidor d'Esports Toni Massegú

Ramon Bacardit i l'exregidor d'Esports Toni Massegú / Oscar Bayona

Redacció. Manresa

El grup municipal de Junts Manresa ha reclamat aquest diumenge que, des del govern municipal, s’atorguin les subvencions pendents al Covisa Manresa Futbol Sala, «davant de les denúncies del seu president sobre el desajust de 8.000 euros causat per unes subvencions» que l’executiu de la ciutat «va prometre, però no els ha atorgat».

El líder del principal grup de l’oposició a la ciutat, Ramon Bacardit, ha aplaudit la feina de l’anterior regidor d’Esports entre el 2019 i el 2022, Toni Massegú, pertanyent al seu partit, a l’hora de fer la distribució econòmica als clubs esportius «que tenen recorregut històric a la ciutat i que competeixen en lligues estatals».

D’aquesta manera, Bacardit conclou que l’Ajuntament «ha de ser un referent i ha de reconèixer la feina feta als clubs, especialment l’any en què Manresa és capital europea de l’esport».

Duel de Copa Catalunya

D’altra banda, el primer equip del Covisa té aquest dilluns un duel destacat dels setzens de final de la Copa Catalunya. A partir de les nou de la nit juga al camp del Lamsauto Lleida, líder del grup 2 de Tercera Divisió, al municipal dels Magraners.

El Covisa afronta el duel després de la victòria en partit de lliga per 9-5 de dissabte contra el Cerdanyola, que gairebé li garanteix el primer lloc de la fase regular. En l’anterior eliminatòria va derrotar el Vilomara per 2-3.