Futbol sala/Segona B

El Covisa vol fer un pas més cap al títol contra el futur rival de Copa Catalunya

Els manresans tenen vuit punts d'avantatge sobre el segon, La Nucia, amb quinze en joc però l'Hospitalet Bellsport s'ha recuperat de la mà de l'ex bagenc Borja Burgos

El Covisa ja va vèncer el conjunt riberenc per 5-2 a la primera volta

El Covisa ja va vèncer el conjunt riberenc per 5-2 a la primera volta / Jordi Biel

Redacció. Manresa

Amb la visita del Covisa Manresa a l'Hospitalet, el conjunt de Paco Cachinero tindrà l´oportunitat d´acostar-se mes al títol de lliga. Això si, essent conscients que serà un partit amb dificultats donat que el conjunt del Bellsport ha millorat molt en relació a jornades anteriors. Es trobaran dos equips amb dinàmica positiva.

Tot i així, el conjunt del Llobregat no supera els partits com a local de forma placida. En les darreres jornades al Sergio Manzano ha perdut amb el Mataró, ha superat el Cerdanyola i el Natació Sabadell de forma ajustada i en l'últim partit també a casa seva es va veure superat per l'Escola Pia. En canvi a fora, ha sumat tots els punts a la segona volta com a visitant.

Aquestes estadístiques deixen constància que en els seus desplaçaments millora el rendiment a fora en relació als partits de casa.

El bagatge que tenen com a locals es de dotze partits jugats amb cinc derrotes, La Nucia, Industrias, Les Corts, Mataró i Escola Pia, set victòries i cap empat. A fora, va perdre molts partits a l´inici de lliga però l´entrada de Borja Burgos a la banqueta ha canviat la dinàmica com a visitant i no tant coma local.

El Bellsport es novè a la classificació amb 39 punts, dotze partits guanyats, tres empats i deu derrotes en el global. Compta amb 103 gols a favor per 84 en contra, bagatge molt inferior al dels manresans amb 168 gols realitzats per 61 de rebuts.

Les seves opcions d´optar a la quarta plaça son molt limitades per no dir nules. El Picassent amb 46 punts marca actualment el quart lloc. I això s'hi suma l'Industrias amb 45 , el Cerdanyola amb 44, el Barceloneta amb 42 i Les Corts amb 41, tots ells per damunt de l'Hospitalet amb 39. Per tant, per sobre d'ells hi ha un gran nombre d´equips a cinc jornades per cloure la lliga.

Hores d´ara, Covisa Manresa disposa de 66 punts, vuit per sobre del segòn classificat que continua essent l'Sporting la Nucia. El conjunt manresà te un cert marge per mantenir aquesta privilegiada posició amb 15 punts per jugar.

Ha estat una setmana atipica pels de Paco Cachinero amb modificacions a les sessions preparatòries. El partit de Copa Catalunya a Lleida a obligat a aquest fet. El conjunt manresà no disposa de cap baixa per afrontar el partit d'aquest dissabte.

En relació als partits de la jornada que afecta als manresans, cada vegada hi ha mes interès en els aparellaments per veure resultats que afecten als del Pujolet. Tant per veure si el Covisa mantindrà aquesta situació de liderat i si fos així, quin rival es classificarà com a quart al final del campionat.