FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ B

La falta d’intensitat aboca el Covisa Manresa FS a cedir la segona derrota a la lliga (5-3)

Una primera part nefasta i una greu errada defensiva a la represa van impedir el líder signar la dotzena victòria consecutiva

L’ala blanc-i-vermell Asís Boukhress va marcar dos gols innocus a l’Hospitalet

L’ala blanc-i-vermell Asís Boukhress va marcar dos gols innocus a l’Hospitalet / ARXIU/JORDI BIEL

La magnífica temporada que està protagonitzant el Covisa Manresa FS al grup 3r de la Segona Divisió B va viure un parèntesi inesperat a la pista de l’AE l’Hospitalet Bellsport. Els blanc-i-vermells van encaixar la segona derrota de l’exercici a la competició contra el novè classificat (5 a 3). Malgrat tot, l’ensopegada no reporta greus conseqüències classificatòries al conjunt manresà. Això sí, l’avantatge del líder respecte el segon classificat es redueix a cinc punts (66 a 61). No endebades, el CD Sporting La Nucia es va imposar a la difícil pista del FS Picassent (2 a 3).

La manca d’intensitat amb la qual els jugadors del Covisa Manresa FS van afrontar el duel va fonamentar un primer període nefast dels visitants. A més, el tècnic dels amfitrions, Borja Burgos,  l’entrenador dels manresans la temporada passada, va tenir l’encert d’incitar els locals a pressionar la creació de les accions ofensives del Covisa Manresa FS fins a l’àrea de l’oponent. Els hospitalencs van excel·lir a l’hora d’impedir els manresans bastir les seves jugades d’atac. En aquest context, l’avantatge que Asís Boukhress va donar a la formació dirigida per Paco Cachinero (min 2) va ser efímer. Dues jugades d’estratègia armades per l’AE l’Hospitalet Bellsport arran del servei de dues faltes van propiciar les anotacions de David Segovia (min 3) i Rakib Momin Khaleque (min 9) que segellaven la remuntada local (2 a 1). El segon gol materialitzat per David Segovia va establir el 3 a 1 amb el qual ambdós conjunts es van retirar als vestidors. 

Les prestacions del Covisa Manresa FS van millorar a la represa, però quan la dinàmica del joc semblava afavorir la consecució de la segona anotació blanc-i-vermella, una greu errada defensiva va permetre l’exjugador del Sala 5 Martorell Dani Castro (min 28) sentenciar el guanyador del duel (4 a 1).

LA FITXA TÈCNICA.

AE L’HOSPITALET BELLSPORT. Amar Ceesay (p), Óscar Santaliestra, Mario López, Marc Enric Elias i Dani Castro -cinc inicial-, Lokmane Moujada, Rakib Momin Khaleque, Aleix Besalduch, David Segovia, Aleix Calero i Lluís Sanguino.

COVISA MANRESA FS. Marc Cella (p), Carles Ambrós, Asís Boukhress, Carlos Lavado i Àlex Terraga Terri -cinc inicial-, Aleix Pérez, David Lozano, Aarón Lozano, Oriol Jo Uri, Aaron Riera, Mario Silva i Oriol Blasco (p).

ÀRBITRES. Daniel Ruso Gómez i Màrius Tarrés Schüler.

GOLS. 0-1 Asís Boukhress min 2, 1-1 David Segovia min 3, 2-1 Rakib Momin Khaleque min 9, 3-1 David Segovia min 15, 4-1 Dani Castro min 28, 4-2 Aarón Lozano min 32, 5-2 Mario López min 35 i 5-3 Asís Boukhress (de doble penal) min 40.