El Solsona goleja i certifica la permanència (6-1)

El conjunt local arrasa el cuer Térmens i enfronta amb calma el final del curs

Els jugadors celebren un dels gols

Els jugadors celebren un dels gols / Oscar Bayona

Redacció

El Solsona va golejar el cuer del grup, el Térmens (6-1), en un partit sense cap color on, simplement, els solsonins van ser molt millors. Amb aquest resultat, l'equip del Solsonès aconsegueix matemàticament la permanència, ja que té set punts de marge respecte al Soses quan només en queden sis per disputar.

El partit va començar amb domini local davant un equip que, a part de ser el cuer, només comptava amb un canvi a la banqueta. Només van passar vint minuts perquè Aniol Serra marqués el primer gol en una acció d'estratègia a la sortida d'un córner i, passada la mitja hora de joc, Abdelkader Guettaf va fer el segon, que deixava el partit encarrilat. A les acaballes de la primera meitat, Marc Díaz anotava el tercer. Tot i ja arribar al descans amb un 3-0, el conjunt solsoní va tenir moltes més ocasions que podrien haver generat una diferència encara més gran.

A la mitja part, Albert Viladrich apostava per fer alguns canvis i donar minuts a jugadors menys habituals. L'inici solsoní va ser fulgurant i, en només un minut, de nou Serra feia el quart gol i matava qualsevol esperança d'un equip visitant completament abatut. Només cinc minuts després, Guettaf també feia el seu doblet particular i anotava la maneta del Solsona. A partir del cinquè, els jugadors solsonins es van relaxar i els visitants van marcar el gol de l'honor. A quinze minuts pel final, Gerard Campaña va tancar la golejada.

SOLSONA: Colell, Ballarà, Ribera, Rachdi (Vendrell 75’), Melnikas (Valero 46’), Guettaf (Garcia 55’), Plans (Campaña 46’), Serra, Moreno, Díaz i Olivella (Solís 46’).

TÉRMENS: Casals, Cortasa, Mascarilla, Rodríguez, Escolà (Casals 78’), Bernal, Pascual, Kassama, Ramos, Casals i Darias.

ÀRBITRE: Salse, auxiliat per Quintana i Chamorro. Van amonestar el local Rachdi.

GOLS: 1-0 Serra min 22, 2-0 Guettaf min 35, 3-0 Diaz min 44, 4-0 Serra min 46, 5-0 Guettaf min 51, 5-1 Bernal min 68, 6-1 Campaña min 75.