El Vilanova del Camí rescata un punt (1-1)

Els anoiencs empaten el matx a vint minuts pel final, però encara estan a dos punts del descens

Joel Muot atrapa una pilota

Joel Muot atrapa una pilota / Jordi Biel

Lluc Grandia

El Vilanova del Camí va salvar un punt a casa contra l'Unificación Bellvitge (1-1), el setè classificat, en un partit igualat. Amb aquest resultat, els anoiencs acumulen tres empats seguits i cinc sense perdre, però encara està a només dos punts de la zona de descens quan queden dues jornades per disputar.

El partit va tenir molta igualtat malgrat la diferència de llocs a la classificació, i la primera meitat va estar marcada per un joc intens en què els equips no van comptar amb massa ocasions de perill, però sí que van lluitar per la possessió en un partit molt igualat. Tot i que l'equip visitant va ser lleugerament superior a l'inici, de seguida es va igualar i els anoiencs van tenir dues ocasions clares. Cap dels dos equips s'aconseguia imposar a l'altre i el resultat va acabar amb empat a 0.

L'inici de la segona meitat va tenir un lleuger domini visitant, que s'apropava a la porteria anoienca, tot i que els locals també gaudien d'alguna ocasió de perill. Al cap de cinc minuts de la represa, Ramzi Akel avançava a l'equip de l'Hospitalet en una errada defensiva. Això va despertar als locals que, animats pel seu públic, van anar a l'atac a la recerca de l'empat. Quan faltava una mica més de vint minuts pel final, des del punt de penal, Erik Segovia, qui l'havia provocat, va anotar un gol que donava un punt important al seu equip. Els darrers minuts van ser frenètics, ja que els anoiencs no s'acontentaven amb l'empat, però cap dels dos equips van aconseguir marcar

VILANOVA DEL CAMÍ: Muot, Arroyo, Prieto, D. Rodríguez, Longarón (Garcia 80), Adrio (Muñoz 45’), Manzano (Perez 66’), Cosano, M. Rodríguez (Gartite 66’), Garziad i Qamboua (Segovia 57’).

UNIFICACIÓN BELLVITGE: Ferrín, Hernández, Arina, Gonzalez, Riu, Lahmas (Pujantell 89’), Blanco (Luque 57’), Akel, Domingo, Guante (Rodríguez 66’) i Duarte (Lopez 85’).

ÀRBITRE: Aguilera, auxiliat per García i Zemmouri. Va amonestar els locals Rodríguez i Gartite i els visitants Blanco, Riu, Lahmas i Duarte.

GOLS: 0-1 Akel min 50, 1-1 Segovia min 68.