Què és el cúrling? En el tercer episodi d'Estació d'hivern, parlem amb el president del Curling Puigcerdà, Carles de Moixó, un dels millors equips catalans que practiquen aquesta disciplina esportiva. També hi haurà temps per conèixer els punts imprescindibles que has de visitar a Puigcerdà, com el seu emblemàtic llac o provar el plat estrella de la zona: el trinxat de la Cerdanya.

Aquesta setmana també repassem l’actualitat del món de la neu amb petites notes informatives i propostes nadalenques; donem un ràpid cop d’ull a la previsió del temps per conèixer com serà la meteorologia del cap de setmana i, finalment, oferim un recull de vídeos divertits i sorprenents a la neu que circulen per les xarxes socials.

En propers programes visitarem altres estacions d'esquí del Prineu i entrevistarem a esportistes d'elit del món de l'esquí, entre altres activitats que no et pots perdre. Comença el viatge amb destí a l'Estació d'hivern.

Vols mostrar els teus vídeos de neu?

Si ets dels qui practiquen esquí o snow, o t'agrada baixar en trineu o fer escapades amb raquetes de neu, grava vídeos de les teves aventures i ens els pots fer arribar. Els millors els mostrarem al nostre programa i sortejarem interessants premis entre tots els qui hi participin. Pots enviar el teu contingut a web@regio7.cat.