En el quart episodi d'Estació d'Hivern parlem amb Carles Codina, un dels esportistes referents dels Jocs Paralímpics de les nostres comarques. Ha participat en diferents competicions, així com mundials, Jocs Olímpics i trofeus de renom en la modalitat d’esquí i snowboard. A més a més descobrirem què és el Torneig dels Quatre Trampolins que s’ha celebrat en les darreres setmanes.

També repassem l’actualitat del món de la neu amb petites notes informatives i propostes per a tota la família; donem un ràpid cop d’ull a la previsió del temps per conèixer com serà la meteorologia del cap de setmana i, finalment, oferim un recull de vídeos divertits i sorprenents a la neu que circulen per les xarxes socials.

En propers programes visitarem altres estacions d'esquí del Pirineu i entrevistarem a esportistes d'elit del món dels esports d’hivern, entre altres activitats que no et pots perdre. Comença el viatge amb destí a l'Estació d'hivern.

Vols mostrar els teus vídeos de neu?

Si ets dels qui practiquen esquí o snow, o t'agrada baixar en trineu o fer escapades amb raquetes de neu, grava vídeos de les teves aventures i ens els pots fer arribar. Els millors els mostrarem al nostre programa i sortejarem interessants premis entre tots els qui hi participin. Pots enviar el teu contingut a web@regio7.cat.