Espanya es juga contra Croàcia el seu pas als quarts de final de l'Eurocopa

Espanya surt al Parken de Copenhaguen a disputar un partit clau. Luis Enrique necessita creuar la porta prohibida dels vuitens de final per donar credibilitat i futur al projecte de regeneració de la seva selecció

Los jugadores de la selección española celebran el primer tanto ante Eslovaquia

Los jugadores de la selección española celebran el primer tanto ante Eslovaquia / Cezaro De Luca/dpa

Redacció

La selecció espanyola jugarà aquesta tarda una nova final a l'Eurocopa 2020. Després de la golejada a Eslovàquia a Sevilla, Espanya es juga el seu pas als quarts de final de la competició europea contra Croàcia, partit que tindrà lloc al Parken Stadium (Copenhaguen) i que serà emès per Telecinco a les 18:00 hores.

La trobada comptarà amb la narració de Manu Carreño, que estarà acompanyat per José Antonio Camacho i Kiko Narváez com a comentaristes, Ricardo Reis a peu de camp i Matías Prats Chacón a la llotja VIP.

El xoc, el tercer entre les dues seleccions en un gran torneig, arribarà després d'un ampli previ que arrencarà a les 16:00 h i en el qual s'abordarà l'última hora dels equips, com arriben a la cita, les alineacions titulars i les declaracions dels protagonistes, entre altres continguts. A més, des de diumenge totes les edicions de Deportes de Informativos Telecinco i Deportes Cuatro s'emetran des de la capital danesa. La Roja intentarà superar els vuitens de final, després de caure en aquesta ronda en els dos últims grans campionats en què ha participat -la Euro 2016 i el Mundial 2018-, i accedir a quarts, ronda en què s'enfrontaria a França o Suïssa el pròxim 2 de juliol.

Finalitzat el partit, un post partit analitzarà detalladament el que ha passat sobre la gespa i enllaçarà amb el segon xoc de vuitens de la jornada, el França-Suïssa (21.00 hores) que igualment oferiran Telecinco i Mitele amb la narració de José Antonio Luque, Pablo Pinto i Fernando Morientes.