Mor la veïna de Manresa ferida per l'explosió d'una ampolla de gel hidroalcohòlic

La dona, de 75 anys, va resultar greument ferida i va ser ingressada a l'hospital de la Vall de d'Hebron

Edifici on va tenir lloc la deflagració

Edifici on va tenir lloc la deflagració / ARXIU/ROGER JUNYENT

REDACCIÓ | MANRESA

La veïna de Manresa de 75 anys que va resultar ferida per l'explosió d'una ampolla de gel hidroalcohòlic el passat mes de desembre va morir aquest diumenge al vespre a l'hospital on estava ingressada.

La dona, Encarnación Blanes, ha estat acomiadada aquest dimarts al matí en un funeral que s'ha celebrat a l'església parroquial de la Sagrada Família de Manresa.

La deflagració es va produir el passat 13 de desembre, un diumenge al vespre, quan, segons van informar en el seu moment fonts dels Mossos d'Esquadra, tot apunta que una ampolla de gel hidroalcòholic que estava a la cuina i situada a prop d'una font de calor va explotar.

Arran de l'explosió d'aquesta ampolla la dona va quedar ferida amb un pronòstic molt greu ja que va patir ferides de segon i tercer grau en diferents parts del cos. La dona va ser la més afectada per l'explosió, però el seu marit, de 76 anys, també va resultar ferit, en aquest cas de caràcter lleu, en patir cremades de segon grau a les mans quan va intentar ajudar la seva esposa.

Arran de la deflagració, la dona va ser trasllada pel Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona on la van ingressar.

Per la seva banda, l'home va ser portat fins a l'hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Tot i això ell va ser donat d'alta de l'hospital la mateixa nit en què es va produir l'explosió de l'ampolla després de ser atès pels professionals mèdics del centre sanitari.

L'explosió de l'ampolla de gel va tenir lloc al domicili del matrimoni situat en un primer pis del número 16 del carrer Sant Cristòfol de la capital del Bages.