Cas Obert - Regió7

Cas Obert - Regió7

Un veí de Rajadell mor en accident laboral a les Franqueses

Ivan García, de 43 anys, havia estat regidor de Fonollosa entre el 2011 i el 2015 i també havia estat vinculat al CN Manresa durant molts anys

Garcia va morir en un accident laboral a les Franqueses del Vallès Arxiu

Ivan Garcia Fernández, de 43 anys d'edat i veí de Rajadell, va morir aquest dimecres a la nit en caure d'una teulada mentre instal·lava un cable de vida a les Franqueses del Vallès, al Vallès Oriental, segons han explicat els Mossos d'Esquadra. 

La víctima estava col·locant el cable per fer una reparació de seguretat amb un company quan part de la teulada on estava es va trencar i va caure d'uns 30 metres d'altura.

Va ser l'altre operari qui va avisar de l'accident als serveis d'emergència. Cinc dotacions dels Mossos i un indicatiu del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) van actuar a l'indret. Malgrat la ràpida actuació dels efectius, no es va poder salvar la vida de l'accidentat. El company va quedar il·lès.

Garcia va ser regidor de l'Ajuntament de Fonollosa entre el 2011 i el 2015 com a membre de CIU, i va ocupar les carteres de Serveis Socials, Sanitat, Esports o Joventut, entre altres. Actualment, segons apunten fonts del consistori, vivia a Rajadell i tenia tres fills. García també va estar vinculat durant molts anys al CN Manresa, equip del qual va ser nedador. El club lamenta la terrible notícia de la mort de l'Ivan Garcia Fernàndez, qui va ser "nedador del Club Natació Manresa durant molts anys, company d'infància i de joventut amb tota una generació de nedadors, waterpolistes i triatletes que estan devastats per aquesta pèrdua sobtada. Volem fer arribar tot el nostre suport i escalf a la seva família", assegura.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Granollers ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i del Departament d'Empresa i Treball, en tractar-se d'un accident laboral.

Compartir l'article

stats